Užasan teren, jaka kiša i razočarani navijači Manchester Uniteda u Perthu

Loše vrijeme pokvarilo spektakl

Užasan teren, jaka kiša i razočarani navijači Manchester Uniteda u Perthu

Endin Čaušević

Manchester United i Aston Villa igraju trenutno prijateljski meč u australskom Perthu.

Crveni đavoli nakon prvog poluvremena vode sa 2:0 protiv kluba iz Birminghama, ali je dosadašnji dio meča obilježila jaka kiša koja pada u Perhu.

I pred početak utakmice padala je jaka kiša koja je stala pred početak meča, ali se odmah vidjelo da je teren u jako lošem stanju.

Kiša je ponovo počela da pada jakim intenzitetom i tokom prvog poluvremena, a to se najbolje vidi kod drugog gola Uniteda kada je Cash zatresao svoju mrežu za 2:0.

Na video kod oba gola Manchester Uniteda vidi se da je teren u očajnom stanju, ali zbog velikog broja navijača na tribinama odlučeno je da se utakmica ipak odigra.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Treba dodati da je prvi gol za United postigao Jadon Sancho i to na samom početku utakmice.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi