Daleko od vrha: Nakon bijega u Portugal dogovara se Ronaldov senzacionalni transfer

The Sun najavljuje

Daleko od vrha: Nakon bijega u Portugal dogovara se Ronaldov senzacionalni transfer

Admin Čaušević

Čini se da je prošlo vrijeme Cristiana Ronalda. 

Prvi trener koji je skupio hrabrosti da pošalje Ronalda na klupu je Ralf Rangnick nakon čega je Portugalac reagovao sramotno.

Ronaldo je tvrdio da je potpuno spreman, a Rangnick je slušao ljekarsku službu Manchester Uniteda i odlučio je da svoju "sedmicu" ostavi na klupi za gradski derbi protiv Cityja.

"Trebam vjerovati svojoj ljekarskoj službi. Doktor mi je došao u petak prije treninga i rekao da Ronaldo ne može trenirati jer ima problema s kukom. Isto je bilo i u subotu", rekao je njemački trener poslije poraza 4:1.

Slavnom portuglaskom asu se to uopšte nije svidjelo. Kada je saznao da neće igrati Građana Ronaldo je napustio timski hotel i zaputio se u Portugal.

U ponedjeljak navečer na Old Traffordu nisu mogli potvrditi gdje se 37-godišnjak nalazi te uopšte nije bilo poznato da li će se pojaviti na treningu.

Oglasi

Pojedini mediji na Ostrvu su počeli pisati da je Ronaldov drugi mandat u Untiedu pri kraju te da se već dogovara novi transfer i to zaista senzacionalan.

Navodno bi Ronaldo mogao otići daleko od Evrope i to u MLS što bi značilo automatski oproštaj od vrhunskog fudbala te prestižnih individualnih nagrada.

Kao novi klub spominje se Inter Miami koji je u vlasništvu Davida Beckhama. Englez ne krije da želi dovesti Ronalda te eventualni dolazak najpopularnijeg fudbalera današnjice na Floridu se definitivno može smatrati šokantnim.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kako sada stvari stoje United sljedeće sezone neće igrati Ligu prvaka. Pošto je to Ronaldovo omiljeno takmičenje vrlo je lako vjerovati da će Portugalac opet mijenjati sredinu.

CR7 smatra da još uvijek može igrati za elitnim klubovima. Razmatra opcije PSG-a i Real Madrida, ali je upitno koliko ga tu žele obzirom na njegove godine. Spominje se i romantični povratak na mjesto gdje je sve počelo, u Sporting Lisabon.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Jedino u penal madridu je dobar bio jer je imao svesrdnu pomoć sudija u vidu penala i neregularnih golova
1 6
Hele
Pola MLS timova bi dobilo ovakav ManU
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi