Manchester United donio odluku: Poznato šta će biti s Cristianom Ronaldom

Portugalac zatražio transfer

Manchester United donio odluku: Poznato šta će biti s Cristianom Ronaldom

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo prije nekoliko dana zatražio je od čelnika Manchester Uniteda da ga stave na transfer listu.

Ronaldo se tek prije godinu dana vratio na Old Trafford i malo ko je očekivao da će se u Manchester Unitedu zadržati samo godinu dana. Ipak, Portugalac želi da napusti klub i nada se da će prihvatiti ponudu koja dođe za njega.

Navodno, Ronaldo je ljut što United nije izborio plasman u Ligu prvaka protekle sezone i to je glavni razlog što odlazi jer želi da igra u klubu koji se takmiči u ovom takmičenju.

Koliko je ozbiljan povodom odlaska iz Uniteda iskusni napadač je najbolje pokazao prije nekoliko dana kada se nije pojavio na početku priprema za novu sezonu.

Ronaldo još uvijek nije došao u Manchester, a klubu je javio da ima nekih porodičnih problema što baš nije tačno. Jasno je da želi što prije da napusti klub, a očito su toga svjesni i čelnici Crvenih đavola.

Engleski mediji su objavili da su u Manchester Unitedu shvatili da će morati prodati Ronalda jer on ne želi da ostaje, a Erik ten Hag je poručio da ga trebaju pustiti jer mu ne treba u svlačionici neki nezadovoljan fudbaler.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Manchester United će uskoro i na putovanje u Aziju i Australiju gdje će odigrati nekoliko pripremnih mečeva, a prema svemu sudeći Ronaldo neće biti s ekipom u avionu.

Portugalac se najviše povezuje s prelaskom u Chelsea i Bayern, a navodno postoji čak mogućnost da na kraju završi i u Barceloni.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1576541640
Svasta..cuj on ljut..pa vi igraci ste igrali trebas bit ljut na sebe ne na klub
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi