Cristiano Ronaldo zatražio odlazak iz Manchester Uniteda!
Foto - EPA

Bomba iz Engleske

Cristiano Ronaldo zatražio odlazak iz Manchester Uniteda!

M. Šljivak

Cristiano Ronaldo zatražio je od Manchester Uniteda da ga pusti iz kluba ko za njega dođe zadovoljavajuća ponuda, pišu engleski mediji.

Legendarni Portugalac spreman je napustiti klub s Old Trafforda samo godinu dana po povratku u klub, a navodno je presudno to što Crveni đavoli ne igraju Ligu prvaka.

CR želi otići u klub koji igra u elitnom rangu evropskog fudbala. Od 2003. godine nikada nije propustio sezonu u Ligi prvaka i spreman je da ode u tim koji igra Ligu prvaka.

Zato je od kluba navodno zatražio da ode jer vjeruje da u njemu ima dovoljno kvaliteta za još tri ili četiri sezone vrhunskog fudbala i on ne želi da propušta vrhunske utakmice.

S Ronaldom su se u proteklom periodu povezivali Chelsea i Bayern, ali su potom oba kluba odbacila mogućnost da ga dovedu u svoje redove.

Potražite više informacija na temu Premier league:

CR je prošle godine bio najbolji igrač Uniteda u očajnoj sezoni za klub u kojoj nije izboren plasman u Ligu prvaka. Odigrao je 37 uakmica i postigao je 24 gola.

Hoće li zaista napustiti Manchester United i gdje će nastaviti karijeru bit će poznato u narednim danima.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fixa
Pametan, svako normalan bjezi iz tog usranog kluba
5 5
Eno30
Bomba sa ovog portala. Ja to nisam jos procitao u nekim stranim portalima. Ali ako je to njegova zelja neka ide sretno mu bilo
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi