Ronaldu zatvorena još jedna vrata!

Oglasio se prvi čovjek Atletica

Ronaldu zatvorena još jedna vrata!

E. Škorić

Prvenstvo u Engleskoj počet će za dvije sedmice, a još nije poznata sudbina Cristiana Ronalda.

Portugalski reprezentativac imao je poduži odmor za razliku od svojih saigrača, koji su putovali na predsezonske turneje na Tajland i u Australiju. Ronaldo se tek jučer vratio u Manchester, da bi danas održao razgovor u trening centru Carringtonu.

Njegova želja je od početka da napusti klub i da nađe onaj u kojem će imati priliku da igra Ligu prvaka, dok novi menadžer Uniteda Erik ten Hag želi da ga zadrži i prije nekoliko dana je izjavio da se nada kako će Ronaldo ostati u klubu.

Mnoge je iznenadila nedavna vijest da je Ronaldo najbliže prelasku u Atletico Madrid, što je pomalo i nevjerovatno jer se radi o ljutom gradskom rivalu Ronaldovog dugogodišnjeg kluba Reala.

I bez obzira da li bi Ronaldo pristao da igra za Atletico ili ne, ta mogućnost je isključena, a to je jasno nakon što se večeras oglasio predsjednik Atletica Enrique Cerezo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ne znam ko je izmislio priču o Cristianu Ronaldu, ali praktički je nemoguće da on dođe u Atletico Madrid", rekao je prvi čovjek Jorgandžija.

Kao drugi favorit za dovođenje CR-a navodi se Chelsea, koji bi od večeras onda trebao da zauzme pol poziciju, ali je pitanje da li i na Stamford Bridgeu imaju u planu Ronalda.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1650229672
Ronaldo brate odigraj sezonu u man utd oprosti se od fudbala tvoje je zavrsilo osvojio si sve i svasta nem se na ovaj nacin ponizavat da molis klubove da te uzmu nisi to zasluzio majstore ?
3 0
dsimic
Nek dodje u C.Zvezdu,igrace ligu sampiona.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi