Gorak osmijeh Cristiana Ronalda i slika zbog koje Arapima pada mrak na oči
Povreda portugalskog asa zabrinula je sve u Saudijskoj Arabiji jer je odigrao tek dvije utakmice za Al Nassr

CR povrijeđen

Gorak osmijeh Cristiana Ronalda i slika zbog koje Arapima pada mrak na oči

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo nije se proslavio u utakmici Superkupa u kojoj je njegov Al Nassr poražen od Al Ittihada s 3:1, no još veći problem predstavlja povreda skupocjenog pojačanja tima iz Saudijske Arabije.

Cristiano Ronaldo je odlično počeo meč Superkupa protiv Al Ittihada. Bio je veoma raspoložen, izvodio je poteze koje su publiku podigli na noge, ali ostao je bez pogotka i njegov tim je razočaran napustio teren.

Bogatim vlasnicima Al Nassra je nakon ove utakmice pao mrak na oči. Očekivali su sigurno više, no tek će da im se 'spusti roletna' nakon fotografije 38-godišnje portugalske zvijezde.

Cristiano Ronaldo pozira s fanovima, a izgled noge je poprilično zabrinjavajući

Ronaldo se na meču protiv Al Ittihada povrijedio. Šepajući je napustio teren i fotografija koja se pojavila danas na kojoj pozira s navijačima mogla bi značiti da CR ide na pauzu.

Oko njegove noge jasno je vidljiv steznik. Radi se o povredi zgloba za koju još nije utvrđena ozbiljnost i uskoro će se znati više informacija o njegovoj povredi.

Za sada Ronaldo nije previše oduševio Arape. Oni su mu dali 200 miliona eura po sezoni da ih vodi do trofeja, ali od jednog igrača ne može se očekivati da napravi sve sam.

Oglasi

Ronaldo je već u poznim igračkim godinama. Iako još uvijek ima kvaliteta, daleko je od najboljih dana, pa je možda i nerealno očekivati velike stvari od njega.

Navijači protivničkih klubova nisu srdačno dočekali jednog od najvećih fudbalera svih vremena. To su pokazali fanovi Al Ittihada tokom jučerašnjeg meča.

S tribina su se čuli povici upućeni njegovom najvećem rivalu. Orilo se 'Messi, Messi' i na taj način fanovi Al Ittihada odlučili su prozvati Portugalca.

Neće njemu sigurno biti svejedno slušati ovakve povike i u narednom periodu. Definitivno će ih biti još i CR se jednostavno ne može otarasiti rivaliteta s argentinskim genijalcem.

Vidjet ćemo hoće li Cristiano utišati kritičare i protivnike igrama na terenu. Zasad je upitan njegov naredni nastup za klub i ostaje nam da čekamo zvaničan izvještaj o povredi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi