"Ako dođe, ja ću otići": Cristiano Ronaldo jednog igrača prezire i ne želi vidjeti u Al Nassru

Portugalac više nego jasan

"Ako dođe, ja ću otići": Cristiano Ronaldo jednog igrača prezire i ne želi vidjeti u Al Nassru

Edmir Škorić

Cristiano Ronaldo je početkom godine potpisao za Al Nassr i nedavno je sa klubom iz Saudijske Arabije osvojio trofej, a potom izborio plasman u grupnu fazu azijske Lige prvaka.

Ronaldo kao kapiten predvodi Al Nassr. Želi titulu i učiniće sve da je osvoji, ali i da zablista na velikoj pozornici azijske Lige prvaka. Istina, on i saigrači su teškom mukom uspjeli i nakon ludog preokreta da se plasiraju u grupe, a sada su spremni da idu do samog kraja.

U međuvremenu, Ronaldo je dobio dosta pojačanja iz Evrope, pa su tako potpisali Marcelo Brozović iz Intera, Seko Fofana iz Lensa, Sadio Mane iz Bayerna, Otavio iz Porta i Aymeric Laporte iz Manchester Cityja.

Vjeruje se da se Ronalda dosta pita kada su u pitanju pojačanja, te da svakako Portugalac ima važnu ulogu u mnogim transferima.

Shodno tome, igrač koji na bilo koji način ne paše Cristianu, neće imati mjesta u Al Nassru. Navodno je upravo velika zvijezda poručila upravi kluba da odlazi ako slučajno dovedu Masona Greenwooda.

Oglasi

Engleski napadač (21) bio je optužen za silovanje, ali je njegova djevojka povukla optužbe, pa je izbjegao zatvorsku kaznu. Greenwood je trenutno igrač Manchester Uniteda, no na Old Traffordu ne planiraju da nastave saradnju i morat će pronaći drugi klub.

On se povezuj s West Hamom, ali i sa klubovima iz Saudijske Arabije, a kada je to CR7 čuo, odmah je reagovao i spriječio bilo kakvu mogućnost da Greenwood dođe u Rijad.

Upravo je Greenwood po Ronaldovom dolasku u Saudijsku Arabiju rekao da mu je karijera "mrtva", a te riječi su ostavile traga na Ronaldu, no ipak očito je Portugalcu najviše zasmetalo ponašanje mlade zvijezde i nasilje nad vlastitom partnerkom.

Podsjetimo da su početkom 2022. godine stigle užasne vijesti s Otoka o onome što je Greenwood navodno počinio. Manchester United ga je odmah suspendovao i od 22. januara 2022. godine nije odigrao nijedan meč.

Harriet Robson je optužila mladu zvijezdu da ju je tukao i silovao, a onda je sve to povukla i još se udala za njega. Osim toga, ona je trudna, a Greenwood je otac djeteta.

Top Komentari

Jugovina
Kakvo novinarstvo hahaha
0 0
limvotemirvah
Neka ga Mirva dovede kod nas.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi