Tužno je gledati Ronalda i njegov odlazak u kino sa porodicom, djeca već plaćaju skupu cijenu

Portugalac iskoristio slobodno vrijeme

Tužno je gledati Ronalda i njegov odlazak u kino sa porodicom, djeca već plaćaju skupu cijenu

Admin Čaušević

Kada ste dijete slavne ličnosti onda možete zaboraviti na djetinjstvo kakvo ima većina djece, to na svojoj koži već počinju da osjećaju djeca Cristiana Ronalda.

Ronaldo je najpopularniji sportista na svijetu i zbog toga čuveni Portugalac izaziva ogromnu pažnju gdje se god pojavi, toga su svjesna i njegova djeca.

Višestruki osvajač Zlatne lopte je ovih dana imao nešto više slobodnog vremena pošto je zbog povrede propustio meč Al Nassra protiv Al Etiffaqa i poraz 2:1.

Ronaldo je za to vrijeme odlučio da zajedno sa Georginom Rodriguez i djecom obavi shopping u Rijadu, a zatim ode i u kino.

Oglasi

Kupovina u buticima i prodavnicama igračaka je izgledala pomalo tužno jer su prostori bili namijenjeni isključivo za Ronalda i njegovu porodicu.

Djeca su sama šetala prodavnicama i razgledala igračke, dok su ih Ronaldo i njihovi tjelohranitelji posmatrali.

Poslije toga fudbalerova porodica je otišla u kino kada je i nastala fotografija na kojoj su svi bili nasmijani i veseli, vjerovatno radi uspomene.

Oglasi

Međutim, da bi gledao film, Ronaldo je također morao rezerveisati cijelu salu samo za sebe i sebi najdraže osobe.

S obzirom na bogatstvo svog oca Ronaldova djeca će do kraja života imati sve što požele, međutim već sada su odvojeni od svojih vršnjaka i žive zaseban život i nemaju priliku da osjete kako to izgleda odrastanje u društvu ostale djece.

Ronaldo je prvi put otac postao 2010. godine kada je surogat majka na svijet donijela Cristiana Juniora, na isti način na ovaj svijet 2017. godine stigli su i blizanci Eva Maria i Mateo Ronaldo.

Prvo dijete sa dugogodišnjom partnericom Georginom Ronaldo je 2017. godine dobio kćerkicu kada se rodila Alana Martina.

Najglamurozniji par današnjice je prošle godine čekao blizance. Tada je rođena djevojčica Bella, dok je sinčić Angel preminuo.

Top Komentari

Benz
Bogami je tuznije kad kopaju po kontejnerima djeca isto tako izolovana i sama samo sto pride nemaju nista
0 0
Delegat
Ovo nije tuzno ovo je pretuzno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti