Dječak se probio pored osiguranja i u suzama došao do Ronalda, a on je pokazao svoje pravo lice

Portugalac očito nije toliko bahat i bezobrazan kao što tvrde mnogi

Dječak se probio pored osiguranja i u suzama došao do Ronalda, a on je pokazao svoje pravo lice

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo u posljednje vrijeme često se nalazi na udaru kritika zbog svog ponašanja, ali je jasno da se Portugalac već nekoliko mjeseci nalazi pod ogromnim pritiskom.

Sve je počelo na kraju prošle sezone kada je Ronaldo odlučio da nakon samo godinu dana napusti Manchester United i karijeru nastavi u nekom klubu koji će igrati Ligu prvaka ove sezone.

Ronaldo je propustio skoro cijele pripreme, ali se na kraju vratio u Manchester jer nije uspio da pronađe novi klub i bilo je jasno da će ostati u Unitedu.

Jedan od najboljih igrača svih vremena je sada u teškoj situaciji jer je kod Erika ten Haga izgubio mjesto u startnoj postavi, a jedino je mečeve u Evropskoj ligi počinjao od prve minute u posljednje vrijeme.

Jasno je da je zbog svega toga Ronaldo pod velikim pritiskom, ali isto tako sada se posebno prati njegov potez, te Portugalac bude žestoko kritikovan za svaku svoju grešku.

To se najbolje vidjelo i nakon meča Sheriffa i Manchester Uniteda kada je na poluvremenu Ronaldo odbio da se fotografiše s jednom djevojkom, te je zbog toga dobio nevjerovatne kritike.

Oglasi

Međutim, istog tog dana prije dolaska na stadion Ronaldo je pokazao svoju veličinu. Jedan od dječaka probio se pored osiguranja ispred hotela u kojem su bili igrači Manchester Uniteda i jedini cilj bio mu je da dođe do Ronalda.

Jedan od članova Uniteda je uspio da ga zaustavi, ali je to Ronaldo vidio i tražio je da puste dječaka kojeg je nakon toga zagrlio.

Oduševio je sve jer je zaustavio cijeli tim kako bi došao do markera i tako dao autogram na dres ovog dječaka koji nije mogao da krije svoje oduševljenje što je imao priliku da upozna svog idola.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Ronaldo često govore da je bahat i da ne poštuje fanove, ali ovaj video dokazao je sve suprotno od onoga što pokušava da se prikaže o njemu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

f0restinho
I niko ovo da komentarise, nego samo kad se nije mogao slikati s nekih hahahah. ****jari katalonski.
2 0
Jasminn
@f0restinho nije zanimljivo hvaliti. Zanimljivo je pod.****vati, pljuvati
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi