Ronaldo je u Moldaviji zgrozio svijet i nesretnu djevojku ostavio u suzama

Ponašanje za veliki minus

Ronaldo je u Moldaviji zgrozio svijet i nesretnu djevojku ostavio u suzama

Haris Zilić

Manchester United je upisao tri gostujuća boda u drugom kolu Evropa lige.

Crveni đavoli su savladali Sheriff sa 0:2 i tako došli na drugu poziciju u grupui E nakon dva kola.

Prvi pogodak u Evropa ligi postigao je i Cristiano Ronaldo. Portugalac je mrežu Sheriffa zatresao u 39. minuti iz penala.

Ipak Portugalac je na poluvremenu utakmice došao u centar pažnje zbog groznog poteza.

Jedna od djevojaka koja je radila u medicinskom osoblju Sheriffa na ulazu u tunel zatražila je selfie sa Ronaldom što je Portugalac odbio. Ronaldo je samo odmahnuo rukom djevojci i ušao u svlačionicu.

Sa druge strane, djevojka je ostala uplakana i šokirana Ronaldovim potezom. Ovo joj je bila možda i jedina prilika da u kolekciji ima sliku sa jednim od najboljih fudbalera svih vremena, ali zbog neshvatljivog ponašanja želja joj nije ispunjena.

Oglasi

Ronaldo se odmah našao na ogromnim kritikama ne samo fudbalske javnosti nego i navijača Manchester Uniteda jer njegov večerašnji potez zaista nije u stilu velikih zvijezda.

Djevojka je malo i zaplakala i to s velikim razlogom. Možda je nije toliko povrijedila činjenica da je ostala bez fotografije, koliko ponašanje Ronalda koji je odmahnuo rukom i drsko dao doznanja da nema fotografije.

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Evidentno Ronaldo u posljednje vrijeme nije onaj pravi. Možda je i kumovala činjenica da tokom ljeta nije ostvario transfer i ostao je stanovnik Old Trafforda.

Bilo je ponuda za Portugalca, a najkonkrentiji je bio Napoli, međutim do konačnih dogovora nije došlo.

Top Komentari

Kugla
Ispravno da je pristo bilo bi da je silovo
20 4
Zulfikar
Cuj ostala uplakana? Dobro nije izvrsila suicid.
17 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi