Srdačan zagrljaj Munire i Cristiana izazvao brojne kontroverze: Ruka je tamo gdje ne bi smjela biti
Susret kapitena i dvije sedmice izazvao je brojne poglede (Foto: Twitter)

Dva kapitena Al Nassra

Srdačan zagrljaj Munire i Cristiana izazvao brojne kontroverze: Ruka je tamo gdje ne bi smjela biti

M. Šljivak

Cristiano Ronaldo privlači veliku pažnju gdje god da se pojavio u Saudijskoj Arabiji, a mnoga poznata lica stižu u Rijad kako bi pokušali dobiti barem fotografiju s legendarnim napadačem.

Cristiano Ronaldo ima dosta obaveza u ekipi Al Nassra. Pored treninga mnogo je izvanterenskih aktivnosti koje mnoge zamaraju, ali očigledno ne i CR-a.

On se maksimalno trudi svima ugoditi. Dosta je onih koji samo dođu zbog fotografija, ali ih Portugalac maksimalno ispoštuje bez obzira o kome se radi.

Jučer je CR na stadionu Al Nassra imao srdačan susret s kapitenom ženske ekipe ovog kluba. Munira Al-Hamdan upoznala je Cristiana i očigledno je bila oduševljena.

Munira nosi sedmicu i kapitensku traku u ženskom timu. Velika je navijačica Cristiana Ronalda i nije skidala osmijeh s lica kada ga je vidjela.

Oglasi

Dobila je i fotografiju za uspomenu, no mnogima je zasmetao zagrljaj između dva kapitena i smatraju da barem to nije trebalo napraviti jer je po arapskim zakonima dodir između muškarca i žene koji nisu u braku izričito zabranjen.

Muniri zagrljaj nije smetao. Ona je nasmijana dobila šta je htjela i ova uspomena će joj ostati za čitav život.

Interesantno je svakao da ova fudbalerka kao i njene saigračice nisu na terenu dužne nositi hidžab, a Munira i većina njenih saigračica ga ne nose ni u javnosti.

Imaju sasvim veliku slobodu što se odjeće tiče, ali one se maksimalno trude da budu pristojno obučene.

Oglasi

Ronaldo na meti čelnika Al-Nassra!? "On samo zna da kaže "siu", potrošio sam 200 miliona"

Cristiano Ronaldo stigao je kao veliko pojačanje u Al-Nassr. U prve dvije takmičarske utakmice, nije se pokazao kao pojačanje, a sada navodno trpi velike kritike čelnika kluba.

Početkom godine, nakon niza špekulacija, Cristiano Ronaldo je predstavljen kao novi igrač Al-Nassra.

Avantura u Aziji nije dobro krenula jer je morao prvo odraditi dvije utakmice suspenzije "naslijeđene" iz Engleske. Nakon toga, debitovao je s dva pogotka u prijateljskoj utakmici 19. januara gdje su igrači Al-Nassra i Al-Hilala kombinovano igrali protiv PSG-a.

Ipak, u prve dvije takmičarske utakmice u novom klubu nije imao golgeterski učinak, a nekoliko njegovih poteza ismijavano je na društvenim mrežama.

Sada s Arabijskog poluotoka dolaze zanimljive vijesti. Navodno je jedan od čelnika kluba uhvaćen kako kritikuje Ronalda.

"Odlazi odavde. Potrošio sam 200 miliona evra, a on samo zna da kaže "Siuuu". To nije moguće ", rekao je navodno saudijski zvaničnik.

Promo

Oglasi