Cristiano je cijelom svijetu otkrio plan, ali niko nije slušao - Niko ga više neće moći naći
Cristiano Ronaldo ima jasan plan po okončanju profesionalne karijere i nema namjeru da ga iko pronađe (Foto: Instagram)

Ronaldo već ima ozbiljan plan

Cristiano je cijelom svijetu otkrio plan, ali niko nije slušao - Niko ga više neće moći naći

M. Šljivak

Cristiano Ronaldo 5. februara proslavlja svoj 38. rođendan, a sigurno se niko nije nadao da će ga dočekati u Saudijskoj Arabiji i dresu Al Nassra, gdje je krajem godine potpisao najveći ugovor u fudbalskoj historiji vrijedan 200 miliona eura po sezoni.

Cristiano Ronaldo uskoro proslavlja svoj 38. rođendan i svima je jasno da legendarnog Portugalca nećemo još dugo gledati na fudbalskom terenu, iako je on s Al Nassrom potpisao ugovor na dvije i po godine.

Legendarni Portugalac nedavno je i najavio da će uskoro okončati karijeru. Mnogima je to promaklo u sada već čuvenom intervjuu s Piersom Morganom zbog kojeg je na kraju i napusstio Manchester United.

Ronaldo je govorio o ljudima koji ga ne podnose i koji smatraju da je umišljen i poručio je da ga za nekoliko godina više neće gledati.

"Ne znam da li zaista postoje ljudi koji me mrze. Ko god da me ne voli morat će još malo da se nosi sa mnom, ali za nekoliko godina me više neće moći naći", poručio je tada Cristiano.

Ova izjava je nekako promakla zbog 'većih' stvari koje je izgovorio prema svom bivšem klubu i ostalim saigračima, ali Portugalac je jasno poručio da će uskoro okončati veliku karijeru.

Oglasi

CR već odavno priprema dom u Portugalu u kojem će se skrasiti s porodicom po okončanju karijere i definitivno planira da se skloni od svega i potpuno se posveti porodici.

Šokantna objava iz Al Nassra: "Cristiano Ronaldo će se vratiti u Evropu"

Cristiano Ronaldo neće profesionalnu karijeru završiti u Al Nassru. Barem tako kaže trener ovog kluba Rudi Garcia, koji je itekako iznenadio svojom izjavom o budućnosti portugalske zvijezde.

Francuski stručnjak uvjeren je kako će se Cristiano vratiti u Evropu usprkos činjenici da će za nekoliko dana proslaviti svoj 38. rođendan.

"Cristiano Ronaldo je jedan od najboljih fudbalera svijeta. On definitivno neće završiti karijeru u Al Nassru. Siguran sam da će se vratiti u Evropu", poručio je trener saudijskog kluba Rudi Garcia.

Teško je međutim vjerovati da će se to desiti. Ugovor kojeg ima 37-godišnji Portugalac je nešto što se ne pamti u svijetu fudbala i teško da će ga se odreći.

Također, na Starom kontinentu ne postoji tim koji bi mu platio neku veću sumu novca. Definitivno bi morao da pristane na poprilično manju platu i zaista je teško očekivati da bi se to moglo desiti.

Cristiano se nije proslavio u uvodnim utakmicama za Al Nassr. Odigrao je dvije utakmice za svoj novi klub i ostao je bez pogotka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi