Ego Cristiana Ronalda neke stvari ne može podnijeti - Ova reakcija na banalnu stvar je čisti dokaz
Cristiano Ronaldo se naljutio jer nije proglašen za MVP-ja prijateljskog turnira.

Portugalac igra za sebe

Ego Cristiana Ronalda neke stvari ne može podnijeti - Ova reakcija na banalnu stvar je čisti dokaz

Eldar Ganibegović

Cristiano Ronaldo je kroz karijeru dobio etiketu velikog egoiste. Čini se da to nije daleko od istine, posebno nakon posljednjeg ružnog poteza koji je napravio.

Leo Messi i Cristiano Ronaldo dva su fudbalera koji su obilježili jednu fudbalsku eru. Mnogi će reći i da se radi o dvojici najboljih svih vremena.

Međutim, dojam je da niti jedan niti drugi nisu dovoljno veliki u porazima. Messi je poznat kao neko ko će pognute glave samo izaći s terena, dok je Ronaldo kroz karijeru uvijek imao žustrije reakcije.

Izgleda da Portugalac ne može da podnese neke stvari ni kada su prijateljski mečevi u pitanju. To je sada opet pokazao.

U Rijadu su finale prijateljskoj turnira igrali Al Hilal i njegov Al Nassr. Pred oko 26.000 gledalaca bolji je bio Al Hilal rezultatom 2:0.

Oglasi

Ništa od MVP nagrade za Ronalda, a onda hit reakcija

Nakon meča održana je ceremonija dodjele nagrada. Cristiano Ronaldo je očito očekivao nagradu za MVP-ja turnira, no nije ju dočekao.

Kada je shvatio da od te nagrade nema ništa, odmahnuo je rukom i otišao. Njegovu reakciju pogledajte ispod.

Na putu do svlačionice je Cristiano Ronaldo podigao i medalju rivalskim navijačima. Naime, oni su prema njemu uzvikivali ime Lea Messija.

Top Komentari

user1676560946
Klasicni egomanijak, narcisodini egocentrik, samoziv na terenu i van njega, ko se pali jos na njega osim klinaca koji nemaju veze s fudbalom, treba ga protjerati iz drzave zbog ovog poteza
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi