Navijači Real Madrida izviždali Cristiana Ronalda, a on se naljutio i zabio četiri gola!

Psihički je uvijek bio nevjerovatno jak

Navijači Real Madrida izviždali Cristiana Ronalda, a on se naljutio i zabio četiri gola!

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo je sigurno jedan od najboljih fudbalera svih vremena, a iako ima već 36 godina i dalje igra na nevjerovatnom nivou.

Portugalski fudbaler je prije više od 18 godina iz Sportinga prešao u Manchester United i već tada je počeo njegov nevjerovatni put u fudbalu.

Nakon šest sjajnih godina u Unitedu otišao je u Real Madrid za koji je nastupao čak devet godina i osvojio je skoro sve što je mogao. Ronaldo je u kraljevskom klubu proveo sigurno najbolje dane svoje karijere, te je postigao mnoštvo golova.

Odigrao je i veliki broj nevjerovatnih mečeva za Real Madrid, ali mnogi pamte posebno jednu utakmicu.

Riječ je o meču iz 2016. godine kada je Real Madrid na svom terenu igrao protiv Celte Vigo, a Kraljevi su nakon prvog poluvremena vodili sa 1:0 golo Pepea. No, meč je obilježila situacija s početka drugog poluvremena kada su navijači Reala zviždali Ronaldu zbog jednog pogrešnog pasa.

Mnogi igrači bi sigurno bili itekako pogođeni što im zvižde navijači kluba za koji igraju, ali za Ronalda je toga dana to bila samo dodatna motivacija da ih svojom igrom samo dodatno utiša.

Portugalac je u drugom poluvremenu odigrao nevjerovatnu utakmicu. Samo minutu nakon zvižduka zabio je nevjerovatan gol za 2:0, a do kraja meča zabio je još tri gola.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real je pobijedio Celtu na Santiago Bernabeu sa 7:1, a Ronaldo je zabio čak četiri gola u drugom poluvremenu. Tada je zabio i spektakularan gol iz slobodnjaka, a onda je navijačima gestikulirao da ih ne čuje da sada zvižde.

Ta utakmica bila je još samo jedan pokazatelj o Ronaldovom nevjerovatnom mentalitetu i činjenici koliko je psihički jak.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Nezz što se spominje na ovom portalu ovaj fašistički klub i njegovi navijači od 2014-te godine.Ne kontam
3 6
Nele.
Najvci nema sta, gol masina, uz Pelea naravno.
5 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi