Cristiano Ronaldo je molio da ga puste na miru, nije mogao više da trpi i sam je morao riješiti sve
Poprilično je iznerviran bio Cristiano Ronaldo nakon večerašnje utakmice u kojoj nije napravio ništa

Odgurnuo napornog rivala

Cristiano Ronaldo je molio da ga puste na miru, nije mogao više da trpi i sam je morao riješiti sve

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo ostao je večeras bez pogotka u duelu Al Nassra i Al Khaleeja. Susret je završen rezultatom 1:1, a Cristiano nije napravio previše u ovom duelu. Ipak, ponovo je nakon završetka meča krenuo pravi juriš za njim i Portugalac je uz dosta muke uspio napustiti teren i morao je odgurnuti naporne protivnike.

Cristiano Ronaldo nema previše razloga za zadovoljstvo nakon večerašnjeg meča protiv Al Khaleeja. Njegov Al Nassr je osvojio samo bod i posustaje za Al Ittihadom u borbi za titulu prvaka Saudijske Arabije.

Portugalac večeras na terenu nije blistao, ali on je dovoljno napravio tokom karijere da se za njim trči iako više nije na nivou kao nekada.

Protivnički fudbaleri su večeras silno željeli doći do Cristianovog dresa, ali i fotografije za uspomenu. Opkolili su Ronalda koji nije bio previše sretan što mu se ovakve stvari dešavaju nakon loše partije.

Na kraju je dres završio u rukama Fabija Martinsa, krenuo je prema svlačionici, kada su naporni protivnici željeli fotografiju za fotografijom.

Oglasi

Posebno uporan je bio jedan član stručnog štaba Al Khaleeja. Ispružio je telefon i zagrlio Ronalda, da bi potom napadač Al Nassra izgubio živce i odgurnuo ga je od sebe.

Nije to sputalo igrače Al Khaleeja. Oni su nakon meča ispred svlačionice sačekali da se Cristiano pojavi, no nije poznato jesu li imali sreće. Neki su, to je vidljivo, odustali od čekanja.

Cristiano je čovjek koji jednostavno želi imati malo mira. Ne shvataju to protivnički igrači koji su očigledno veoma naporni.

Portugalski velemajstor je ove sezone odigrao 16 utakmica u dresu Al Nassra i ima učinak od 12 postignutih golova. Sve je zabio u prvenstvu u 13 nastupa.

Ipak, u posljednje vrijeme je često bio na meti kritika. One su dolazile iz vrha kluba gdje su određeni pojedinci bili nezadovoljni činjenicom da ne zabija dva ili tri gola po meču.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi