Godine su ga stigle i ovaj snimak to jasno pokazuje - Ronaldo više nije onaj isti

Nekada je ovo lagano rješavao

Godine su ga stigle i ovaj snimak to jasno pokazuje - Ronaldo više nije onaj isti

M. Šljivak

Cristiano Ronaldo izuzetno se muči u današnjoj utakmici prvenstva Saudijske Arabije protiv Al Khaleeja. Portugalac je imao nekoliko šansi, a scena iz 61. minute pokazuje da to više nije isti fudbaler i da su ga godine stigle.

Cristiano Ronaldo više nije isti igrač. Godine su stigle i čuvenog Portugalca i jasno je da s 38 godina nije na nivou na kojem je bio nekad.

Scena iz 61. minute duela Al Nassra i Al Khaleeja to pokazuje. Portugalac je dobio poklon od golmana i imao je otvoren put prema golu te slobodnog saigrača.

Ronaldo je krenuo naprijed, ali se nije proslavio. Spetljao se među protivničkim igračima i propala je velika šansa.

[twitter]https://twitter.com/Miadieadario/status/1655623653248184324[/twitter]

Cristiano se na kraju samo uhvatio za glavu i realno mu je samo to preostalo nakon ovog poteza.

Oglasi

Zatražio dres od Ronalda, prišao mu je i više nije rekao ni riječ: "Nije me ni pogledao"

Cristiano Ronaldo (38) ponovo je zapao u veliku krizu. Njegov Al Nassr igra izuzetno loše u posljednje vrijeme, klub polako ostaje bez planiranih borbi za trofeje, a po brojnim navodima Portugalac ima i problema na privatnom planu. Zbog toga je CR mnogo nervozniji nego inače na terenu, pa je tako u meču protiv Al Wahde razočarao francuskog fudbalera Jeana-Davida Beauguela.

Jean-David Beauguel (31) imao je želju nakon utakmice između Al Nassra i Al Wehde zamijeniti dres s Cristianom Ronaldom. Njegova želja je međutim ostala samo pusti san.

Razlog što je tako je nevjerovatna nervoza koju je pokazao portugalski as. Još jedna loša utakmica potpuno je uništila živce Cristianu koji nikog ne želi vidjeti očima, pa ni saigrače.

Beauguel je u razgovoru za L'Equipe istakao kako je razočaran odnosom portugalske zvijezde.

"Malo sam razočaran. Nakon utakmice sam mu rekao kako sam veliki njegov fan i tražio sam dres. Pružio mi je ruku, nije me ni pogledao, ali osjećao se prezir u zraku", govori francuski fudbaler i nastavlja:

"Nisam htio ništa reći jer sam odrastao uz njegove snimke. Znam da je razočaran zbog poraza, ali me je njegov stav iznenadio. Čak i na terenu je uznemireno vikao na sigrače", govori Beauguel.

Na Cristiana navodno utječu priče da se razilazi s Georginom Rodriguez. Mnogi pišu da je rastanak jako blizu, na što je reagovala i njegova saputnica jasnom porukom da to nije istina.

Top Komentari

YouTalkinToMe
Jadan sapleo se s loptom, ni sam nije znao kud sa njom i na kraju ispade da je dodao saigraču a ustvari pobjegla mu. Mada nije su tu godine u pitanju, on nikada i nije znao driblati.
0 2
RuthlessDyni
Kako ste jadni . Čovjek našao slobodnog igrača i uposlio ga nije CR kriv što je ovaj drugi fulio čistu šansu.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti