Cristiano Ronaldo nije postigao gol, ali dvojica igrača Atletica će ga večeras sanjati
Ronaldo je oduševio potezom iz 10. minute

Portugalac se na fenomenalan način riješio dva protivnička igrača

Cristiano Ronaldo nije postigao gol, ali dvojica igrača Atletica će ga večeras sanjati

S. Pašalić

Juventus je poražen od Atletico Madrida u prijateljskoj utakmici rezultatom 2:1.

Atletico je poveo golom Joaa Felixa u 24. minuti, a Juventus je brzo izjednačio golom Samija Khedire na 1:1.

Četiri minute nakon toga Joao Felix je postigao i svoj drugi gol za 2:1, a iako je klub iz Torina napadao sa svih strana u drugom poluvremenu, rezultat se do kraja nije promijenio.

Cristiano Ronaldo je igrao do do 71. minute i nije se uspio upisati u listu strijelaca, ali je svojim potezom iz prvog poluvremena ponovo oduševio publiku.

Naime, u 10. minuti Portugalc je imao loptu u svom posjedu, a dva igrača Atletica su pokušala oduzeti loptu Ronaldu koji ih je zatim fenomenalnim potezom izbacio, a na kraju je jedan od njih napravio i faul na igraču Juventusa.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi