Roma dovodi otpisanog igrača Juventusa

Rugani na korad od Olimpica

Roma dovodi otpisanog igrača Juventusa

E. Čaušević

Roma ovog ljeta još uvijek nije obradovala navijače s nekim zvučnim pojačanjem.

U rimskom klubu su svjesni da moraju dovesti pojačanje u odbrani nakon što je Kostas Manolas napustio klub. Manolas je bio stub odbrane i jasno je da neće biti lako pronaći zamjenu za njega.

Ipak, čelnici Rome na meti imaju igrača za kojeg vjeruju da bi mogao biti veliko pojačanje. Naime, radi se od Danieleu Ruganiju koji je na izlaznim vratima Juventusa.

Rugani je zatražio odlazak nakon što je De Ligt došao u Juve jer mu je jasno da će sada imati još manje priliku za igru. Iako se povezivao s Arsenalom na kraju od odlaska u Englesku nije bilo ništa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj defanzivac se nalazi na radaru Rome koja ga želi dovesti na posudbu. Roma bi za posudbu izdvojila dva miliona eura uz obaveznu opciju otkupa ugovora narednog ljeta za 16 miliona eura.

U Juventusu vjerovatno neće praviti problem Ruganiju jer su svjesni da on i nije naš u planovima Maurizija Sarrija.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Syr
a Sari "napravio" Ruganija i igrama u Empoliju pod njegovom palicom se i preporucio Juventusu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti