Joao Felix sa dva sjajna gola presudio Juventusu
Felix je postigao oba gola Atletica

Portugalac je danas oduševio igrom

Joao Felix sa dva sjajna gola presudio Juventusu

S. Pašalić

Atletico Madrid je danas na Internacionalnom kupu prvaka savladao Juventus sa 2:1.

Iako je Stara dama bolje otvorila meč i stvorila nekoliko prilika, od kojih je najbolja bila ona Giorgija Chiellinija iz 12. minute kada je njegov šut sjajno zaustavio Jan oblak, Atletico je prvi stigao do vodstva.

Igrala se 24. minuta kada je Trippier poslao loptu u šesnaesterac Juventusa, a Joao Felix je udarcem iz voleja pogodio za 1:0.

Ipak, Juvenus je nakon samo pet minuta stigao do izjednačenja kada je Sami Khedira pronašao put do mreže Jana Oblaka za 1:1.

Već u 33. minuti Atletico je stigao do novog vodstva, a Joao Felix je ponovo postigao prekrasan gol.

U nastavku je Juventus puno više napadao, a redale su se prilike Coste, Higuaina, Rabiota, Dybale, ali lopta nije htjela u gol pa je na kraju ostalo 2:1 za španski klub. Miralem Pjanić je igrao u ekipi Juventusa do 60. minute.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi