U Juventusu su isfrustrirani, razlog je Sami Khedira
Khedira je odbio sve ponude do sada

Nijemac zadaje velike glavobolje čelnim ljudima kluba iz Torina

U Juventusu su isfrustrirani, razlog je Sami Khedira

S. Pašalić

Prije dvije sedmice igrač Juventusa Sami Khedira je "uhvaćen" u Londonu na stadionu Emirates i mnogi su pomislili da bi mogao potpisati za Arsenal.

Međutim, ispostavilo se na kraju da od toga nije bilo ništa, ali 32-godišnji Nijemac definitivno stvara velike probleme Juventusu koji je sve više isfrustriran sa njegovim potezima nakon što je odbio nekoliko ponuda od Bešiktaša, Fenerbahčea, Wolverhamptona i nekih klubova iz MLS-a.

Khedira je 2015. godine stigao kao slobodan igrač u Torino, ali se posljednje dvije sezone dosta mučio i sa povredama, a u Juventusu sada žele da ga se riješe.

Nakon dolaska Rabiota i Ramseya jasno je poručeno da se na Khediru više ne računa, ali Juventus ima veliki problem.

Nijemac ima ugovor do 2021. godine, a dosta klubova je pokazalo interes za njega, ali kako tvrdi Calciomercato, u Juventusu su iznervirani jer je Khedira odbio sve ponude koje su stigle njemu i njegovim agentima.

Zato je sada dosta izgledno da će Juventus sporazumno raskinuti ugovor sa Khedirom i dati mu odriješene ruke da bira svoju novu destinaciju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi