Cristiano Ronaldo donio odluku o nastavku karijere!
Foto - EPA

Spreman je

Cristiano Ronaldo donio odluku o nastavku karijere!

Midhat Šljivak

Zvijezda Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo (37) navodno je donio odluku o nastavku karijere.

Iako se zbog lošeg odnosa s menadžerom Manchester Uniteda spominjala mogućnost njegovog odlaska s Old Trafforda, to se, tvrdi španski AS neće desiti i Ronaldo je odlučio ostati u Unitedu i naredne sezone.

Cristiano je uvjeren da će dolaskom novog menadžera njegove igre u novoj sezoni biti na još većem nivou i da će klub uspjeti ući u konkurenciju za osvajanje titule prvaka Premiershipa koju United čeka od 2013. godine.

Ralf Rangnick je na Old Trafford stigao u novembru. Zamijenio je Olea Gunnara Solskjaera, ali je pristao da na kraju ode s mjesta menadžera i da postane savjetnik kluba.

Njegovo mjesto trebao bi zauzeti menadžer Ajaxa Erik Ten Hag koji je prema engleskim medijima glavni kandidat za klupu Crvenih đavola od naredne sezone.

Vidjet ćemo hoće li sto zaista i desiti i kako će se Cristiano Ronaldo uklopiti u njegov sistem igre.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Portugalac je ove sezone najbolji strijelac Uniteda. Odigrao je 33 utakmice i postigao je 18 golova.

Njegovi golovi odveli su tim u osminu finala Lige prvaka gdje je međutim engleski velikan zaustavljen od Atletica iz Madrida ukupnim rezultatom od 2:1.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1627322078
Ja taman kontam koji je to sljedeci klub koji ce upropastiti,kad ono odlucio nastaviti sahranjivati Mancester.....
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi