Unitedova pobjeda u sjeni velikog promašaja Cristiana Ronalda: Nestvarno je ono što je promašio CR
Foto - Screenshot

Trijumf Crvenih đavola na Kipru

Unitedova pobjeda u sjeni velikog promašaja Cristiana Ronalda: Nestvarno je ono što je promašio CR

Midhat Šljivak

Manchester United večeras je na Kipru savladao Omoniju s 3:2 u susretu 3. kola Evropske lige.

Crveni đavoli su bili bolji rival i opravdali su ulogu favorita. Ipak, morali su se namučiti kako bi došli do tri boda.

United je u prvom poluvremenu svoje šanse promašio. Imali su ih nekoliko odličnih, pogodili su i prečku, a kazna je stigla u 34. minuti kada grešku Freda koristi Ansarifard i pogađa za 1:0.

Ovim se rezultatom otišlo na odmor, a pravi potez u nastavku pravi Erik ten Hag uvođenjem Marcusa Rashforda, koji je potpuno okrenuo utakmicu.

Rashford je u 53. minuti pogodio za 1:1, a zatim je deset minuta kasnije upisao asistenciju za Anthonyja Martiala, koji pogađa za 2:1.

Drugi gol Rashford postiže u 84. minuti za 3:1, ali se Omonia nije predala i već u narednom napadu stiže do gola. Pogodio je Panagiotu za 3:2, a to je bio i konačan rezultat susreta.

Oglasi

Cristiano Ronaldo je večeras upisao asistenciju za Rashforda, ali je u 78. minuti meča uspio promašiti nevjerovatnu priliku.

Portugalac je dobio loptu na pet metara od gola. Na liniji je ostao jedan igrač Omonije, ali je ostatak gola bio potpuno prazan.

To nije pomoglo Ronaldu. On je umjesto mreže pogodio stativu i još je jednom pokazao da ga ove sezone jednostavno ništa ne ide.

OVDJE pogledajte ovaj nestvaran promašaj Cristiana Ronalda.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Evropska liga, 3. kolo:

Omonia - Manchester United 2:3

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1665084828
Ama ne zove se đaba ,, Penaldo ,,, nikad nije ni znao dati gol osim iz penala ,haj poselami ako ko uspita ...
4 8
SarajFK
Ronaldo nakon Papeta Susica i Maradone najbolji igrac svijeta svih vremena!
3 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi