Kada već ne može slaviti postignute golove, Ronaldo ismijava saigrače na treningu

Osramotio Martineza

Kada već ne može slaviti postignute golove, Ronaldo ismijava saigrače na treningu

Esmer Oštraković

Manchester United ove sezone igra zaista loše, a to posebno govori činjenica da ih je Manchester City pobijedio sa 6:3.

Očekivalo se da će Ronaldo od povratka u United imati glavnu ulogu u klubu, ali Portugalac ne može ni da započne utakmicu za svoju ekipu.

On šansu dobija isključivo sa klupe, a protiv Manchester Cityja nije dobio priliku da upiše niti jednu jedinu minutu na terenu.

Ipak, Ronalda kao da previše ne zanimaju rezultati koje klub ostvaruje, a to pokazuje i njegovo ponašanje na treninzima.

Naime, na jednom od treninga koji je odrađen ove sedmice snimljen je video sa Ronaldom u glavnoj ulozi i brzo se počeo širiti društvenim mrežama.

Tako je Ronaldo u jednom trenutku gurnuo loptu kroz noge Lisandra Martineza, pojačanja dovedenog iz Ajaxa za velike novce.

Nakon tog poteza krenulo je neobično slavlje Cristiana Ronalda, a svi su ga gledali u nevjerici i pokušavali su shvatiti šta se događa.

Cristiano Ronaldo’s reaction after he nutmeg Lisandro Martinez in training. 😂❤️ pic.twitter.com/Lu31I1HtC4

Martinez kojeg je Ronaldo "osramotio" bio je velika želja Erika ten Haga, te je na početku sezone doveden iz AJaxa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za razliku od Ronalda koji slavi svoje poteze na treninzima, Martinez je jedan od ključnih nogometaša u prvoj postavi Manchester Uniteda.

Kada je riječ o Cristianu Ronaldu izvjesno je da će on na polusezoni, tačnije u januaru, napustiti svoju trenutnu ekipu i karijeru nastaviti negdje drugo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi