Ronaldo izazvao nove reakcije: Legendarni fudbaler se oglasio žestokom izjavom
FOTO: EPA

Očigledno neke stvari ne štimaju

Ronaldo izazvao nove reakcije: Legendarni fudbaler se oglasio žestokom izjavom

Haris Zilić

Dosta je vatreno u svlačionici Manchester Uniteda.

Čini se i da novi trener Eric ten Hag ne može uspostaviti stvari onako kako je želio, barem ne još, jer nekih pomaka u igri Manchestera ima, ali svlačionica je ta moja stvara probelem po svemu sudeći.

Poraz u derbiju od Manchster Citya rezultatom 6:3, bio je težak udarac za Crvene đavole nakon četiri vezana trijumfa u kojima su slavili.

Cristiano Ronaldo je bio na klupi, a to je situacija koju sve češće viđamo u posljednje vrijeme, to je i žestoko prokomentarisao legendarni Roy Keane.

"Mislim da klub ne poštuje Cristiana Ronalda. To se odnosi na transfer rok kada su trebali prodati Ronalda ako je već izrazio nezadovoljstvo", rekao je Keane i dodao:

"Ronaldo nije igrač koji treba sjediti na klupi. On je veliki igrač možda najbolji na svijetu svih vremena. Klub se nije dobro postavio u ovoj situaciji."

Očigledno je da svlačionica ne štima kako treba, a pitanje je koliko je tu Ronaldo kriv.

Da stvar bude gora došlo je i do nesuglasica unutar ekipe, a u centru pažnje bili su Bruno Fernandes i Lisandro Martinez koji su se žestoko posvađali na poluvremenu derbi utakmice.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Engleski mediji navode da je Fernades bio bijesan zbog očajne igre odbrane, ali mu Lisandro nije ostao dužan. Oni su se svađali dok su išli ka svlačionici, te je svađa odjekivala u tunelu Etihada.

Manchester United u četvrtak očekuje utakmica trećeg kola Evropske lige kada idu u goste na Kipar ekipi Omonije.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sars33
De dosta vas, covjek sta god uradi odmah objavljujute
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi