Dileme više nema: Rangnick otkrio gdje će Ronaldo igrati sljedeće sezone

Ima ugovor do 2023. godine

Dileme više nema: Rangnick otkrio gdje će Ronaldo igrati sljedeće sezone

Eldar Ganibegović

Cristiano Ronaldo ljetos je iz Juventusa prešao u Manchester United. 

Daleko od idealne sezone su Portugalac i ekipa s obzirom na to da su u Ligi prvaka ispali u osmini finala, iz engleskih kupova u ranim fazama, a preko lige nisu obezbijedili učešće u elitnom evropskom takmičenju iduće sezone.

Zbog toga, vrlo očekivano i logično, mnogo se priča o narednom koraku u karijeri Cristiana Ronalda - ostati ili ići.

Privremeni trener Manchester Uniteda i novi selektor Austrije Ralf Rangnick, otkrio je gdje će igrati Portugalac sljedeće sezone.

"Zašto bismo se opraštali od Ronalda? Ima važeći ugovor i, koliko ja znam, bit će kod nas i sljedeće sezone", izjavio je Ralf Rangnick nakon duela sa Brentfordom u kojem su Crveni đavoli slavili s 3:0.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, ugovor Cristiana Ronalda s Unitedom veže do kraja iduće sezone odnosno do ljeta 2023. godine.

Ove sezone je popularni CR7 na 38 utakmica za Đavole postigao 24 gola i dodao tri asistencije u svim takmičenjima i s 37 godina na leđima je glavna zvijezda ekipe. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

juve10
Nekako si sazrijeo za Paris.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi