Cristiano Ronaldo otkrio rečenicu sa kojom ga je Zidane uvijek motivisao
Cristiano je također želio da pokaže na to koliko je važno kakvim ljudima je okružen jedan nogometaš.

Imali su sjajnu saradnju

Cristiano Ronaldo otkrio rečenicu sa kojom ga je Zidane uvijek motivisao

Esmer Oštraković

Bivši igrač Real Madrida, Cristiano Ronalado, u nedavnom gostovanju u jednoj emisiji otkrio je nekoliko stvari vezane za odnos sa Zinedinom Zidaneom.

Ronaldo je otkrio da se u prvom mandatu Zinedinea Zidanea na klupi Real Madrida osjećao posebno.

"Mnogo mi je pomogao. Već sam imao veliko poštovanje prema njemu, ali rad sa njim doprinio je tome da ostanem zadivljen. Način na koji je razgovarao sa mnom, te kako me tretirao bio je nešto posebno", rekao je Ronaldo.

Cristiano je također želio da pokaže na to koliko je važno kakvim ljudima je okružen jedan nogometaš.

"Samopouzdanje koje je potrebno igraču ne zavisi samo od njega, nego i od ljudi sa kojima je ogružen. Tu najviše mislim na druge igrače, ali i na trener", kaže Cristiano Ronaldo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Na kraju razgovora otkrio je i rečenicu Zidanea koja ga je uvijek motivisala, te koju mu je Francuz stalno ponavaljao.

"Često je volio da mi kaže da se odmorim jer ću napraviti razliku na terenu. Volio sam tu njegovu iskrenost i to je razlog što će on uvijek imati posebno mjesto u mom srcu", završio je Ronaldo.

Top Komentari

rimke
pusi ga glupane jebo te juventus
2 2
Forza_Juve_1897
Puši ga ti sisice, možete potrošiti još 500 miliona ništa ne može zamijeniti Ronalda. Otjerali ste legendu kluba isto kao i Casilasa, uvijek ste bili karinaši pravi da hoćete u grupi ispast volio bi više nego išta, jadovi oni jadni
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti