Cristiano Ronaldo poručio čelnicima Juventusa kojeg napadača trebaju dovesti

Umjesto Intera ide u Juve?

Cristiano Ronaldo poručio čelnicima Juventusa kojeg napadača trebaju dovesti

E. Čaušević

Juventus u narednoj sezoni želi konačno da osvoji Ligu prvaka, a jasno je da je za to ekipi Maurizija Sarrija potrebno još nekoliko pojačanja.

Stara dama u prošloj sezoni nije uspjela da dođe do tako željene titule Lige prvaka iako su prošlog ljeta doveli Cristiana Ronalda. No, sam Portugalac nije dovoljan da se to ostvari, a iz Juventusa su najavili još nekoliko pojačanja ovog ljeta.

Italijanski mediji prenose da je svoje prste u transfere upetljao i Cristiano Ronaldo, odnosno da je savjetovao čelnicima Juventusa koje igrače trebaju dovesti ovog ljeta.

Ronaldo je poručio da im je potreban mlađi napadač jer na raspolaganju imaju samo Maria Mandžukića i Moisea Keana koji je još uvijek premlad za ozbiljnije stvari.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno, CR je predložio čelnicima Stare dame da pokušaju dovesti Romelua Lukakua koji se prethodnih sedmica povezivao s Interom. Belgijanac želi da napusti Old Trafford što može biti olakšavajuća činjenica u pregovorima.

No, iz Uniteda su poručili da on može ići samo za 75 miliona funti, a to za klub poput Juventusa ne bi trebao biti problem.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi