Ronaldo spreman u dresu Juventusa
Screenshot

Cristiano ne može na teren, ali...

Ronaldo spreman u dresu Juventusa

Midhat Šljivak

Juventus večeras u jednom od derbija grupne faze Lige prvaka čeka Barcelonu.

Nažalost, Stara dama će biti bez Cristiana Ronalda koji je još uvijek pozitivan na koronavirus, pa tako neće biti duela njega i Lionela Messija.

Cristiano je izrazio izuzetnu ljutnu zbog PCR testova koji konstantno pokazuju da je pozitivan i nazvao ih je sranjem, jer se osjeća fenomenalno i spreman za igru.

Ipak, morao je ostati u izolaciji, no to ga nije spriječilo da obuče opremu kluba. Obukao je dres Juventusa dok je trčao na traci i zatim uz 'proslavu pogotka' uputio poruku saigračima.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Idemo momci, svi zajedno do samog kraja".

Kladite se na meč Juventus - Barcelona u kladionici Mozzart. Opkladu OSTAVITE OVDJE.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi