Cristiano Ronaldo pronašao način kako se iskupiti saigračima iz Juventusa

Burno reagovao prilikom izmjene

Cristiano Ronaldo pronašao način kako se iskupiti saigračima iz Juventusa

A. Čaušević

Cristiano Ronaldo je na novembarsko reprezentativno okupljanje otišao nezadovoljan, to se da zaključiti po njegovoj reakciji nakon što ga je Maurizio Sarri. 

Ronaldo susret s Milanom nije odigrao do kraja, a prije posljednjeg sudijskog zvižduka je napustio i Allianz stadium što nije naišlo na odobravanje njegovih saigrača i čelnika Juventusa.

Sedam dana kasnije nakon što je s Portugalom izborio plasman na Evropsko prvenstvo iskusni fudbaler je progovorio o svemu.

"Svi znaju da ne volim da izlazim iz igre, ali nije bilo problema u mojoj reakciji nakon izmjene. Iako sam bio povrijeđen pokušao sam pomoći Juventusu. Niko ne voli kada ga izvedu iz igre, ali to razumijem jer nisam bio u tako dobroj formi", rekao je Ronaldo.

Višestruki osvajač Zlatne lopte će se u Torino vratiti sutra, a za srijedu je zakazan trening za Juventusove internacionalce kada će se Ronaldo i popričati sa Sarrijem nakon svega.

Potražite više informacija na temu Serie A:

La Repubblica piše kako je najpopularniji fudbaler današnjice već pronašo način da se iskupi svojim igračima te tako pokazati da mu je timski uspjeh na prvom mjestu.

Ronaldo je proteklih dana kontaktirao neke od saigrača te je dogovorio zajedničku večeru s cijelim timom uoči gostujućeg susreta s Atalantom koji je na programu u subotu od 15 sati.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi