Navijači optužuju Cristiana Ronalda da je namjerno "ukrao" gol svom saigraču
Ronaldo je na kraju ipak upisan kao strijelac gola

Igrač Juventusa je danas postigao 99. gol u dresu Portugala

Navijači optužuju Cristiana Ronalda da je namjerno "ukrao" gol svom saigraču

S. Pašalić

Reprezentacija Portugala je danas savladala Luksemburg u gostima sa 2:0 i tako potvrdila svoj odlazak na Evropsko prvenstvo.

Golove za goste su postigli Fernandes u 39. i Cristiano Ronaldo u 86. minuti, ali je gol igrača Juventusa izazvao različita mišljenja kod navijača.

Naime, Diogo Jota je u toj situaciji praktično savladao golmana domaćih, ali je Ronaldo ipak zakucao loptu u mrežu i tako stigao do 99. gola u dresu Portugala.

Upravo zbog toga navijači smatraju da je Ronaldo "ukrao" gol svom saigraču kako bi bio još jedan korak bliže brojci od 100 postignutih golova za Portugal.

Mnogi od njih su se prisjetili i situacije koja se nedavno desila kada je Aaron Ramsey "ukrao" gol Ronaldu nakon čega se izvinio Portugalcu koji nije bio baš sretan.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Top Komentari

United_HZ
yebo vas više Twitter navijači
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi