Ovakve scene nakon utakmice može izazvati samo Cristiano Ronaldo

Nevjerovatno

Ovakve scene nakon utakmice može izazvati samo Cristiano Ronaldo

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo i Al Nassr ostvarili su plasman u polufinale arapskog Kupa prvaka nakon što su danas savladali Raja Casablancu s 3:1. Meč protiv legendarnog Portugalca izazvao je neviđen respekt kod protivničkih igrača koji su nakon utakmice čekali u redu da se fotografišu s jednim od najvećih fudbalera svih vremena.

Cristiano Ronaldo jedan je od najvećih fudbalera svih vremena i kao takav je prepoznatljiv širom svijeta.

Gotovo da ne planeti ne postoji čovjek koji nije čuo za slavnog Portugalca, a njegov dolazak u Al Nassr i Saudijsku Arabiju pružio je šansu mnogim anonimnim fudbalerima da vide uživo legendarnog napadača.

Scene s večerašnje utakmice protiv marokanske Raja Casablance i arapskom Kupu šampiona jasno pokazuju ko je i šta je Cristiano.

Oglasi

Nakon što je postigao pogodak kompletan stadion, pa čak i protivnički navijači su skandirali njegovo ime, da bi se nakon utakmice desila nevjerovatna scena.

Kompletan marokanski tim odlučio je ispred autobusa sačekati Portugalca. Svi su željeli samo jedno - fotografiju s istinskim velikanom o kojem je govorio i trener Raje.

"Danas smo imali priliku gledati Cristiana Ronalda. Kakav igrač, kakav čovjek, kakva osoba. Ronaldo je velikan, vrhunski fudbaler", riječi su Josepha Zinbauera.

Ovakve scene nakon jedne utakmice samo može izazvati Cristiano Ronaldo i to je samo još jedan dokaz ogromne popularnosti portugalske gol-mašine.

Ronaldo i ekipa su favoriti za osvajanje trofeja, a u polufinalu će igrati protiv Al Shorte iz Iraka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije