Lijepa, ali zlobna do kosti: Ovo je Halima koja je pokušala uništiti život Cristina Ronalda

Pokrenut će se tužba protiv nje

Lijepa, ali zlobna do kosti: Ovo je Halima koja je pokušala uništiti život Cristina Ronalda

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo postao je žrtva kuvajtske novinarke Halime Boland. Ona je na društvenim mrežama objavila lažni razgovor s portugalskim fudbalerom u kojem se dogovaraju za sastanak u hotelu, a u svemu je koristila umjetnu inteligenciju kojom je kreirala glas portugalske legende. To će je sve koštati jer je Al Nassr odlučio tužiti Halimu i TV kuću za koju radi.

Novinarka Halima Boland pokušala je napraviti veliki skandal. Ona je na društvenim mrežama objavila lažni snimak razgovora s Cristianom Ronaldom u kojem se s portugalskom zvijezdom, koji je pogriješio broj, dogovara za sastanak u hotelu.

Društvene mreže su planule zbog ovog snimka. Međutim, ubrzo se saznalo da je on lažan i da je Halima koristila umjetnu inteligenciju kako bi kreirala glas jednog od najboljih fudbalera svih vremena.

Na kraju bi je ovo moglo skupo koštati. Al Nassr je navodno odlučio reagovati na sve i podnijeti tužbu protiv ove novinarke i TV kuće u kojoj radi.

Oglasi

Halima Boland je veoma kontroverzna voditeljica. Često se o njoj priča iz pogrešnih razloga jer je za muslimanski svijet veoma slobodna u svojim stavovima.

Njen Instagram profil jasno pokazuje da joj je u životu luksuz jako bitan. Ovog puta je odlučila iskoristiti i Cristiana Ronalda kako bi povećala svoju popularnost i u tome je itekako uspjela.

Cijeli svijet sada priča o Halimi Boland i njenom pokušaju da pokvari život Cristiana Ronalda i može se reći da je prava sreća što se na vrijeme shvatilo da se radi o prevari.

Halima će sada morati da se suoči s pravnim posljedicama. Al Nassr priprema tužbu za narušavanje ugleda njihove glavne zvijezde i kompletan slučaj će se naći pred sudom.

Ova 47-godišnjakinja majka je dvoje djece. Karijeru je počela još 2001. godine, a nekada je nosila titulu najljepše arapske novinarke.

Lijepa je, ali zlobna i bila je spremna uništiti život legendarnog fudbalera za svoje ciljeve.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije