Bomba iz Madrida: Ronaldov agent u pregovorima s Realom!
Portugalac je u očaju, na ljeto bi mogao napustiti Torino

Vraća li se CR?

Bomba iz Madrida: Ronaldov agent u pregovorima s Realom!

Edmir Škorić

Cristiano Ronaldo ima sjajne brojke u Juventusu, ali njegovi golovi nisu pomogli klubu da ostvari ciljeve.

Liga prvaka je cilj zbog kojeg je Ronaldo prije tri godine doveden u Juventus. Međutim, to i dalje ostaje samo san za torinski klub, nakon što je Staru damu u utorak navečer u osmini finala takmičenja izbacio Porto.

Ronaldo je u očaju, a kakav će tek očaj da bude ako nakon devet sezona Stara dama ostane bez Scudetta. S obzirom na trenutnu formu i stanje na tabeli, to je zaista realno očekivati.

Portugalac bi na kraju sezone mogao da napusti Torino. Bombu je sinoć aktivirao novinar Jose Pedrerol u emsiji El Chiringuito, pošto je otkro da je agent Jorge Meneds u pregovorima s Realom o mogućem povratku Ronalda na Santiago Bernabeu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ronaldo se nije na lijep način rastao s Florentinom Perezom, zbog čega bi mogao propasti njegov pokušaj povratka, ali igrač je to ipak koji je previše zadužio Kraljeve i kojeg naravno svi žele u svom timu.

Mada, s druge strane, Perez planira da napravi neke nove Galaktikose, ali u prvom planu su mlade superzvijezde poput Kyliana Mbappea ili Erlinga Haalanda.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

manijacci8787
Hajde vrati se ikono
3 5
Mehinaldo
Nek se ne vraca bgt hvala za sve postavio je rekorde ali dosta ga je bgm igra sam za sebe i svoje rekorde nemoj da ga gledamo majke ti navijam za real ali ljepse je bez njeg idi u man utd
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi