Legenda Stare dame žestoko kritikovala Ronalda: "Izdao je Juventus"

Del Piero maksimalno iskren

Legenda Stare dame žestoko kritikovala Ronalda: "Izdao je Juventus"

E. Čaušević

Juventus je još jednom razočarao svoje navijače jer su ispali iz Lige prvaka već u osmini finala.

Stara dama je ispala nakon dvomeča od Porta iako su bili veliki favoriti za plasman u četvrtfinale. No, na kraju su igrači Porta uspjeli da prođu dalje i zadaju veliki udarac Juventusu.

Nakon revanša na velikom udaru kritika našao se Cristiano Ronaldo koji odavno nije odigrao tako lošu utakmicu.

Posebno je razočarao navijače kod drugog gola Porta kojeg je iz slobodnog udarca postigao Oliveira jer je Ronaldo prilikom njegovo šuta skočio i raširio noge, te je lopta upravo prošla ispod njega.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zbog toga je kritike na račun jednog od najboljih igrača svijeta poslao i legendarni kapiten torinskog kluba Alessandro Del Piero.

"Ronaldo je tim potezom izdao Juventus, ali nije bio jedini. Ipak, on ima odgovornost kao najbolji igrači i vođa ekipa da bolje reaguje u takvim situacijama i da tim bude bolji. Juventus je sat vremena imao igrača više i premalo su napravili u napadu. Porto ih je samo čekao i iskorisio je svoje prilike", rekao je Del Piero.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DanteDMC
Starce tipa Ronaldo, Bonucci, Chielini, Buffon poslati u penziju. Prosječne igrače poput Bernardeschia, Bentacura, Danila, kao i one koji su više bolnici nego na terenu izbaciti zajedno s trenerom.
6 3
Mehinaldo
Skup potorsenih i polovnih igraca uz par izuzetaka po meni oni su sebe precjenili i ta politika ako su doveli ronalda kao moraju jurosati na ligu prvaka mislim da je to smijesno nije ronaldo sam osvajao lige prvaka jeste bio dominantan ali to je postalo kao da je sve on sam donio ti je nerealno a kad se sastav juventusa pogleda smijesno je pricati o ligi prvaka ramsey kulusevski rabiot i da ne nabrajam to realno nije skoro ni prosjek svjetskog fudbala A slazem se i da je pirlo izgorio i da ih realno lose vodi koliko je bio dobar igrac sad je bgm tanak juve nikad gori cak i pod sarrijem su bolje igrali
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi