11

Komentari (11)

struja
@demagog,po 5 zlatni imaju oba i?dalje golova koliko,igrao u tri top kluba.....itd
bavarac88
S obzirom koliko je fudbal sad u prvom planu za razliku od kada su igrali velikani poput Pelea,Maradone,Van Bastena,Mullera,Beckenbauera,sada se svaki gol zapisuju i broji sto nekada nije bio slucaj.Pele je sigurno dao preko 1000 golova i nikad ga niko nece nadmasit,a ovi mogu da pisu do sudnjeg dana da je Ronaldo,Messi ili neko treci bolji od tih igraca.
zevs
jel može konkretno objašnjenje od ovih ljubitelja messia i ronalda po čemu je jedan bolji od drugog
AmarSahi
A nisu po ni o čemu ali volimo zezati fanove Ronalda (ako volimo Messija) i Messija (ako volimo Ronalda), to nam je u krvi. Isti su to igrači, ali imaju trenutno različite forme pa su više prisutni ovi ''trolleri''
struja
Najkompletniji i najbolji svih vremena
AmarSahi
Bolje da to nisi govorio, sad ćete fanovi Van Bastena, Raula i Messija početi napadati sa glupavim statistikama koje ne znače ništa.
Chico
Pa statistike jedino i mogu pomoci Ronaldu. Ziv covjek vidi ocima da je Messi najbolji svih vremena, koliko god ste na aparatima zbog tog. Ronaldo mozda jest kompletniji, al Leo Messi je najbolji ikad.
AmarSahi
@Chico Eo vidim baš Messi ima 14 golova u Ligi, baš zabija često, vidim i kako je zabio jučer protiv Huesce.
Chico
Djecace, nisi shvatio. Ponovo se vrati i procitaj sta sam napisao. Prestani baliti za Penaldom.
AmarSahi
@Chico Kako bi shvatio nešto kada nisi objasnio šta si htio reći? Samo si rekao da je najbolji ikada, nemaš ni razloga ni dokaza nemaš ničega. I ne balim za Ronaldom, samo branim svoje igrače, navijač sam Juventusa i muka mi je od vas ''trollera''. Nađite život, baš ćete zaraditi nešto u životu nazivanjem Ronalda Penaldom...
Demagog
@struja onaj ko ima najviše Zlatnih lopti je najkompletniji i najbolji svih vremena.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti