"Ulazim kod Ronalda u kuću, kad u sobi 10 osoba..."

Nevjerovatni Portugalac

"Ulazim kod Ronalda u kuću, kad u sobi 10 osoba..."

A. Čaušević

Cristiano Ronaldo je kao dječak sanjao da bude najbolji na svijetu, a na kraju je svoje snove pretovorio u realnost.

Svjetsku slavu Ronaldo je doživio u Manchester Unitedu, a svoju popularnost je dodatno gradio u Real Madridu, sada to radi u Juventusu.

Rio Ferdinand se prisjetio jedne situacije iz vremena kada su on i Ronaldo bili saigrači u Crvenim đavolima, a ujednom i komšije.

"On je bio prva osoba koja je investirala u svoj tim ljudi. Šetao sam kroz njegovu kuću, kad u njegovoj sebi deset osoba. Pitao sam: "Ko su ovi, šta se dešava?'"

"Onda mi je Ronaldo počeo nabrajati: 'Ovo je moj kuhar, moj fizioterapeut, moj doktor, moj privatni trener...'. Otišao je iz Uniteda kao najbolji na svijetu", dodao je Englez.

Ronaldo još uvijek pridodaje veliku pažnju svojoj fizičkoj spremi, upravo je to jedan od razloga zašto je duže od decenije za mnoge najbolji igrač svijeta.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

K79
Ponavljate se
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi