Legenda otkrila novi klub Cristiana Ronalda: "Bit će predstavljen 7. jula!"

Nevjerovatna tvrdnja

Legenda otkrila novi klub Cristiana Ronalda: "Bit će predstavljen 7. jula!"

A. Čaušević

Cristiano Ronaldo je na putu da ponovo promijeni klub. 

Posljednju sezonu Ronaldo je proveo u Manchester Unitedu. S individualnog aspekata je bio i više nego odličan, dok je ostao bez trofeja, ali i Lige prvaka.

Prije nekoliko dana dobio je odbijenicu od Bayerna, ali to i ne znači nužno ostanak na Old Traffordu jer se povezuje sa Romom i Sportingom.

Legendarni fudbaler Angelo Di Livio je iznio pomalo nevjerovatnu tvrdnju kazavši da će Ronaldo karijeru nastaviti u Romi.

"Imam potvrde iz više izvora da Roma pokušava dovesti Cristiana Ronalda. Trebao bi biti predstavljen 7. jula", poručio je bivši fudbaler Juventusa i Fiorentine.

"Dosta bivših igrača priča o tome, a menadžeri potvrđuju. Jedan od čelnika Rome je prije nekoliko dana večeraso s Ronaldom", poručio je Di Livio.

Ukoliko uspije angažovati Ronalda onda bi to bio zaista senzacionalan transfe i bez dileme najveći u historiji Rome.

Na klupi Vučice sijedi Jose Mourinho, a na kraju bi sjajan odnos portugalskog stručnjaka sa Ronaldom mogao biti i presudan za eventualni transfer.

Podsjećanja radi, rimski klub će u novoj sezoni kao osvajač Konferencijske lige nastupiti u Europa ligi. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

plemic
prodaje se kao kurava, završit će na vrbanjuši.
6 3
Karlosicroberto
Ne razumijem kako ne bi otisao tamo gdje je počeo karijeru, sporting ce igrati i LP..
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi