Nakon izbacivanja iz ekipe

Oglasio se Cristiano Ronaldo!

13

Komentari (13)

Redzy997
Ljudi moji pratim United od svoje 6 godine evo sad imam 26, realno gledajuci svaka cast Ronaldu na svemu kroz karijeru ali moramo svi logicki razmisljati zasto forsirati igraca koji je na zalasku karijere ako imas solidnog mladog napadaca koji tek treba da ostvari dobre rezultate, po vasoj logici treba znaci zapostaviti mlade igrace a izdizati stare pa kad ce onda doci do zamjene generacije? Po meni sta je ten Hag zamislio Rashford da igra protiv Totenhema citavu utakmicu a protiv Chelsea da ide Ronaldo jer ce mu tu trebati odmoran i zdrav igrac u napadu jer su ovo sad vaznih bodovi iz ovih utakmica, po mom nekom misljenju ten Hag ce tek da sastavi tim i da uvede isti vojni rezim kao i Ferguson u kojem ce dokazati da niko nije veci od kluba pa taman da si Ronaldo u najboljim godinama, znam da ce sad mnogi osuditi moj komentar ali neka osudjujte ali to je surova realnost.
Bavarac1312
Moj Roki okreni se Sportingu i daj tu još jednu sezonu. Iza tebe će zlatim slovima ostati ispisana historija, međutim nisi više za ovog levela. Ne prolazi više to, fudbal se modernizovo i gaji se timski duh. Svako isticanje pojedinca nanosi štetu timu, a ti si neko ko je oko sebe pravio ekipu koja je igrala za tebe. Međutim, tvoj autoritet je na staklenim nogama, izgubio si ulogu vođe, htjeli mi to priznati, ili ne.
StarMoVe
Respekt Ronaldo jedan od najboljih ikada. Munchester može samo zahvalit Fergusonu za osvojenih onoliko titula inače nebi bio tu gdje jeste sad i nakon njega zadugo neće bit u vrhu bit će kao Tottenham u tom rangu ko zna do kad možda dok se ne rodi neki novi Fergi..
Carmagle
Smece jedno, vidi da ga ni navijaci vise ne gotive, pa se sad ulizuje
imeiime
Ci=uj on njega ne vidi u svojim planovima HAHAHA. Pa Ronaldo je veci od Uniteda i bez Ronalda bi ispali iz lige.
Krosteutegurovic
Ma treba CR7 dati Eriku ten Hagu da mu ga malo podudli i to pred čitavom ekipom. Igraju mu neki mejiti svaku utakmicu a da za Ronalda nema mjesta.
Adrian
A dobar je bio kad je spašavao prošle sezone, kad je izjavio da želi da ide niste mu dali, sad kad ne igra opet je Ronaldo kriv, frajer i u ovim godinama može odigrat vrhunsku utakmicu, i sad treba bit zadovoljan ako ga ovaj stavi u igru il ne a to obicno bude mizerno za najvećeg svih vremena.
Leo77
DamirT
Koga je Ronaldo spasio? Otkad je dosao u Utd, ne mogu se sastavit. Pa sezonu prije njega bili 2-3, dosao on i zavrsili 5-6 i to jedva
Arnel925
Cuj Erik ga Ne vidi u svojim planovima. Vidi svoju mamu, mrzak mi lik pravo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.