Ronaldo je mislio da je ponizio Ramosa, dočekao snalažljiv odgovor: "Ne budi toliko samouvjeren!"

Bivši saigrači iz Reala

Ronaldo je mislio da je ponizio Ramosa, dočekao snalažljiv odgovor: "Ne budi toliko samouvjeren!"

Admin Čaušević

Cristiano Ronaldo ma koliko bio slavan nosi i etiketu bahatog dečka, posebno zbog svog ponašanja na terenu i silne želje za postizanjem golova.

Bivši saigrači iz Real Madrida Cristiano Ronaldo i Sergio Ramos bili su uključeni u razmjenu komentara na društvenim mrežama nakon što je Španac dosegao brojku od 60 miliona pratitelja na Instagramu.

Upravo su mnogi Ronaldov komentar upućen svom bivšem saigraču protumačili kao bahat, ali njegov bivši kapiten mu nije ostao dužan.

Dok je Ramosova brojka pratitelja ogromna, Ronaldo je najpraćenija osoba na platformi sa 600 miliona pratitelja.

Ramos je na društvenim mrežama prenio fotografiju svog "dostinguća", a Ronaldo je ispod objave ostavio komentar:

Oglasi

"Treba ti još jedna nula da me stigneš", na šta Ramos nije ostao dužan je Ronaldu ponudio snalažljiv odgovor.

"Nemoj biti previše samouvjeren Cris. Specijalista za povratke. 93. minuta i još toga", napisao je legendarni štoper.

Ramos je vrlo vjerovatno mislio da na svoj gol u finalu Lige prvaka 2014. godine kada je u samom finišu zabio Atletico Madridu za produžetak.

U dodatnih pola sata Kraljevi su izdominirali protiv svog gradskog rivala te slavili sa 4:1, a među strijelce se upisao i Ronaldo golom iz penala.

[instagram]https://sportsport.ba/fudbal/karim-benzema-cristiano-ronaldo-tajna/455709[/instagram]

Potražite više informacija na temu La Liga:

Napadač i defanzivac dijelili su teren 339 puta dok su bili saigrači u Real Madridu. Zajedno su osvojili 17 trofeja, uključujući četiri titule Lige prvaka.

Ramos je sada slobodan igrač nakon što je napustio PSG poslije isteka ugovora 30. juna. Ostaje da se vidi hoće li otići u Saudijsku Arabiju kao i većina evropskih zvijezda te biti rival Ronaldu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi