Ramos se pohvalio brojem pratitelja na Instagramu, pa mu Ronaldo brutalno 'spustio'

Nekad bili saigrači

Ramos se pohvalio brojem pratitelja na Instagramu, pa mu Ronaldo brutalno 'spustio'

Edmir Škorić

Bivši napadač Real Madrida Cristiano Ronaldo (38) ironično je komentarisao objavu svog nekadašnjeg saigrača Sergija Ramosa.

Svi znaju za dobar odnos koji postoji između Cristiana Ronalda i Sergia Ramosa zbog njihove prošlosti u Real Madridu. Ostali su dobri prijatelji iako su ih putevi vodili na suprotne strane.

Godinama kasnije, unatoč tome što su se nogometno razišli, čini se da su dobre vibracije između njih dvoje još uvijek prisutne.

Ramos je prije nekoliko sati objavio fotografiju na svom službenom Instagram profilu kako bi se zahvalio pratiteljima što su dosegli 60 miliona pratitelja na toj plaformi.

"Počeli smo 2014. i, iako se čini nemogućim, već nas je 60 miliona", objavio je Ramos, koji je obećao da će pokloniti svojim fanovima 20 potpisanih pari kopački.

Oglasi

U komentarima je posebno zapažen bio komentar Ronalda, nogometaša Al Nassra koji je nedavno postao prvi na svijetu koji je prebacio 600 miliona pratitelja na gore spomenutoj mreži. Iza sebe je ostavio vječnog rivala Lionela Messija, nogometaša Inter Miamija, te popularnu američku pjevačicu Selenu Gomez.

"Treba ti nula da me stigneš", napisao je Ronalo ironično uz nasmijane emotikone.


Ronaldo je nedavno osvojio prvi trofej u Saudijskoj Arabiji u koju je stigao kao slobodan igrač nakon što je pred Svjetsko prvenstvo u Kataru raskinuo ugovor s Manchester Unitedom.

Što se Ramosa tiče, on vaga ponude, ali i dalje je slobodan nakon što mu je krajem juna istekao ugovor s PSG-om. Spominju se klubovi iz MLS-a, Saudijske Arabije, ali i navodno ponuda turskog velikana Galatasarayja.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Španac bi trebao veoma brzo donijeti konačnu odluku, a još uvijek nema naznaka gdje želi da nastavi bogatu karijeru. U međuvremenu je bilo glasina da je raskinuo sa dugogodišnjom suprugom Rubio Pilar, ali ispostavilo se da je to samo novinarska patka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi