Ronaldo ostao sam u svlačionici i počeo da plače kao malo dijete, poznata je pozadina svega

Najpopularniji igrač svijeta u suzama

Ronaldo ostao sam u svlačionici i počeo da plače kao malo dijete, poznata je pozadina svega

A. Čaušević

Rijetko ko u svijetu fudbala voli pobjede kao Cristiano Ronaldo.

Ronaldu svaki poraz teško padne, a posebno oni u Ligi prvaka. To se najviše odnosi na eliminacionu fazu.

Najpopularniji fudbaler današnjice je najbolji strijelac u historiji Lige prvaka sa 140 golova. Ovo takmičenje osvajao pet puta i to mu je prioritet svake sezone.

Kada je stigao u Juventus 2018. godine došao je s ciljem da najprestižniji trofej u klupskom fudbalu donese u Torino, ali u tome nije uspio.

U posljednjoj sezoni kao fudbaleru Juventusa nepremostiva prepreka bio je Porto koji je Bianconere izbacio u osmini finala. Upravo tada su nastali snimci uplakanog Ronalda.

Ronaldo je prvo na poluvremenu ušao u raspravu sa saigračima tokom revanš meča kada je na poluvremenu bilo 0:1 za goste.

Oglasi

"Igramo kao go*na, moramo uraditi nešto", počeo je da galami Ronaldo nakon čega mu prilazi Cuadrado i govori da treba biti primjer svim ostalim.

[twitter]https://twitter.com/kiddafame/status/1464325756121755652[/twitter]

"I ja ne igram dobro. Kao go*no. Ne igramo ništa, trebamo reći istinu, ovo je Liga prvaka. Treba karaktera", odgovorio je portugalski as.

U drugom poluvremenu Juventus je odigrao bolje, izborio je produžetke, ali je na kraju svejedno ispao kada su nastale i pomalo srceparajuće scene Ronalda, barem za njegove fanove.

[twitter]https://twitter.com/chapoisat/status/1464358458870931456[/twitter]

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naime, kamere su zabilježile trenutak kada CR 7 sjedi sam u svlačionici i plače kao malo dijete razočaran zbog još jednog neuspjeha u Ligi prvaka.

Ronaldo se ljetos vratio u Manchester United s kojim je odigrao odličnu grupnu fazu. Crveni đavoli su kolo prije kraja izborili osminu finala, a Cristiano je zabio šest golova.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...place jer vec dugo nije izveo penal,a to mu nedostaje,ipak je on Penaldo.
0 11
luis_kzu
Juventusov najgluplji potez ikad!!! Imali su potpunu dominaciju, Ronaldo ih je uništio i na kraju su se borili za mjesto za LP i samo sreća ih je pogledala pa su se uspjeli ugurati tu. Umjesto da su gradili tim oko Dybale oni dovedu lika koji im uništi svlačionicu, odnos među igračima i još ih ispali dan prije prolaznog roka a došao da in pomogne oko osvajanja lige prvaka!!! Btw, njemu je bilo dobro, on uvijek fino pumpa svoju statistiku.
10 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti