9

Komentari (9)

izvoristine
Svega mu se nakupilo. Poraz, godine, kraj karijere , afere.. sjecanja kako je nekad mogao mnogo bolje igrat nogomet itd.. Ipak taj covjek nikad nije imao lose misljenje o Islamu...I velika mu hvala na toj podrsci i postovanju
Uranija
Šta je tebi mjerilo tobejarabi, u šta smo se kao narod pretvorili Bože ti nas sačuvaj ovakve zatucane i ograničene.
Uranija
Njegov bolesni egoizam ga je doveo do toga da se i od kluba i od reprezentacije oprostio neslavno i pomalo sramno. (70% navijača u Portugalu su podržali selektora da ovog nesretnika ostavi na klupi)
YouTalkinToMe
Da li je samo ovaj momak igrao barem poluvrjeme, sve bi drugačije bilo.
CD84
Molim vas da mu se dodjeli nagrada za najboljeg igraca i strijelca!!!
YouTalkinToMe
Zar uopte i ima dvojbe oko toga, nema čojk konkurenciju na ovom prvenstvu. Ubjedljivo najkorisniji igrač cijelog prvenstva (pogotovo je koristan bio na klupi za rezerve).
CD84
Ma da je igrao jos 3 poluvremena nista nebi napravio,vrijeme je za penziju ili arapsku ligu
barcaforever
Ma on će kad bude igrao u arapskoj ligi da govori da je najbolji, takav ego mu ne dopušta da neko bude bolji od njega, on bi čak i trenera i klub smijenio koliko je umišljen...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.