Preokret koji niko nije očekivao: Ronaldo nije ni slutio šta ga čeka u svlačionici nakon treninga

Da li se situacija mijenja?

Preokret koji niko nije očekivao: Ronaldo nije ni slutio šta ga čeka u svlačionici nakon treninga

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo ove sezone u Manchester Unitedu nema status kao nekada, a kada su svi odustali od njega čini se da bi moglo da dođe do velikog preokreta.

Sve je počelo još ljetos kada je Ronaldo tražio transfer i odlazak iz kluba, ali nakon što nije bilo dovoljno dobrih ponuda na kraju je ostao u Manchester Unitedu iako je propustio skoro cijele pripreme.

Trener Erik ten Hag nije bio oduševljen njegovim ponašanjem i izbjegavanjem priprema, te činjenicom da je i javno pokazivao koliko želi da ide iz Manchester Uniteda.

Nizozemac je smatrao da to nije najbolji način da se ode iz kluba, te da Ronaldo nije bio pravi primjer saigračima kako se treba ponašati. Zbog toga je izgubio mjesto u startnoj postavi i činilo se da nema povratka.

Međutim, engleski mediji pišu da se sve promijenilo u nedjelju nakon što je Ronaldo svojim golom donio pobjedu Manchester Unitedu u gostima protiv Evertona i pokazao je da još uvijek nije za penzije kako mnogi tvrde.

No, ono što je još impresivnije jeste da je za Ronalda to bio čak 700. pogodak u klupskoj karijeri što je zaista nevjerovatan poduhvat.

Oglasi

Ipak, navijače Uniteda posebno je oduševila jučerašnja objava Manchester Uniteda i fotografija koja je pokazala da je u svlačionici konačno zavladalo jedinstvo i da bi Ronaldo mogao na kraju najviše da profitira.

Saigrači i klub je čestitao Ronaldu na nevjerovatnom podvigu, te su mu spremili iznenađenje nakon treninga u svlačionici i dres na kojem je broj 700.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navijači Uniteda smatraju da je atmosfera znatno bolja nego ljetos i da su saigrači ponovo počeli da "gotive" Ronalda što bi na kraju moglo rezultirati njegovim ostankom u klubu u zimskom prelaznom roku.

Također, Ronaldo je i Ten Hagu pokazao da zaslužuje mjesto u početnoj postavi i da je spreman do kraja da se bori za to. Ukoliko dobije priliku redovno da igra onda sigurno neće biti iznenađenje ako se Ten Hag i čelnici Manchester Uniteda predomisle oko njegove prodaje.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi