AS: Ronaldo počeo pregovore sa PSG-om
Foto - EPA

Francuski klub kontaktirao Jorgea Mendesa

AS: Ronaldo počeo pregovore sa PSG-om

M. Šljivak

Cristiano Ronaldo navodno je započeo pregovore o prelasku u PSG.

Kako tvrdi ugledni španski list AS, rukovodstvo PSG-a kontaktiralo je Ronadovog menadžera Jorgea Mendesa i pokušat će da Portugalca angažuju u ljetnom prijelaznom roku.

Ronaldo je ugovorom za Juventus vezan do ljeta naredne godine. Italijanski mediji navode da novi trener Stare dame Massimiliano Allegri ne računa na njegove usluge i dao je 'zeleno svjetlo' za njegovu prodaju.

AS u svom današnjem izdanju potvrđuje pisanja italijanskih medija. Navode da je Ronaldo na izlaznim vratima Juventusa i da su pregovori sa Jorgeom Mendesom već počeli.

Treba svakako istaći da francuski viceprvak još uvijek nije kontaktirao Juve za Ronalda, a Bianconeri su spremni da prvu zvijezdu tima prodaju za 30 miliona eura.

PSG je spreman da pregovara i o mogućim zamjenama i navodi se kako su spremni ponuditi Maura Icardija u zamjenu za Cristiana.

Oglasi

Ronaldo se osim sa PSG-om povezuje još sa Manchester Unitedom, a Tuttosport navodi kako je Juventus zainteresovan za razmjenu sa Crvenim đavolima.

Italijanski velikan bi rado u svojim redovima vidio Paula Pogbu, ali i nizozemskog veznjaka Donnyja van de Beeka koji se nije naigrao na Old Traffordu.

Interesantno će biti ovo ljeto kada je u pitanju karijera Cristiana Ronalda i po svemu sudeći, on bi mogao napustiti Torino nakon tri godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Legendarni Portugalac protekle sezone je bio najbolji strijelac Serije A, no dosta je bilo utakmica u kojima nije blistao na terenu.

Ronaldo je član Juventusa postao 2018. godine, a u prethodne tri sezone odigrao je 133 utakmice za Bianconere i zabio je 101 pogodak.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hara071
Znači Mbappe u real sigurno
6 0
juve10
Šteta, mogli smo icardia izvuči da onaj kloc od morate ode u tri pm
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi