9

Komentari (9)

King_Kenny
...najgore mi je sto ga vise ne mogu zvati ni Penaldo jer ni iz penala ne zna da zabije gol.
Nele.
Penale se fulali svi pa i on. Dosao je u mrtvi Junajted i tesko je igrat kad nemas s kim. U Realu bi on jos mogao zabijat 40-tak po sezoni, ili Bajernu ili Sitiju.
user1627322078
Junajted je prosle godine bio drugi i odlicno igrao,doveo se Varan,Sancho i ovaj penzioner da to jos podignu na vecu razinu,ali su zaboravili da je ovaj vec ugasio Juventus na isti nacin kao i sad Mancester. Zato prestanite lagat da je kriv mancester,kriv je Ronaldo!
Mehinaldo
Bravo sve istina daleko od toga da je los igrac ali stvarno nacin na koji on igra tolika sebicnost druga stvar on igrace mjenja svi oni su poceli drugacije igrati samo se okrecu da njega uposle nije to namjerno ali on je tako i igru juventusa pokvario jednostavno svi igraci budu u njegovoj sjeni vise ni oni ne prizaju partije kakve smo navikli evo bruno je losiji od njegovog dolaska barem 40% o rashfordu da ne govorim jednostavno onacin igre se promjeni oni se pate to se vidi gubili su i prije ali su i pobjedjivali 6:2 sad ne mogu dva gola dati nikom
IvanKing
Odlično igrao koliko glup moraš biti ljudi igrali zatvoreni truli nogomet pod Oleom a la Mourinho Park the bus protiv svakog većeg tima, kakav debili i kreteni ovdje komentiraju zaista nevjerojatno
user1627322078
Ovaj je gotov ima jedno 5 godina.Stetocina prava.
kurjak
@user1627322078 Nema ba toliko,iz tvojih komentara se vidi da patiš za Barcelonom pa se na Ronaldu istresaš.Odoše u penziju i Ronaldo i Messi, a dugo ćeš žaliti za Barselonom.
user1627322078
A zasto bi patio za barcelonom i kakve to veze ima sa ronaldom koji je osvojio 2 la lige u 10 godina?
salt_city
Tekst o komentarima nekih debila na društvenim mrežama..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.