Bilinim poljem odzvanja samo jedno ime - Ovu noć će zauvijek pamtiti
Foto:D.Kurbegović

Ronaldo ispraćen kao car

Bilinim poljem odzvanja samo jedno ime - Ovu noć će zauvijek pamtiti

Midhat Šljivak, foto: Dino Kurbegović

Navijači Bosne i Hercegovine jedini su položili test u večerašnjoj utakmici protiv Portugala na Bilinom polju. Utakmica je već odavno riješena, no odlučili su se malo zabaviti s valovima.

Bosna i Hercegovina je večeras poražena od Portugala. Na terenu je katastrofa, ili je na tribinama stvarno pravi spektakl.

Navijači su jedini koji su položili test. Ponovno su napravili spektakl, no onda su se u jednom trenutku odlučili malo zabaviti.

Dio portugalskih navijača digao je talase, Bosna i Hercegovina je to prihvatila. u publici i na Bilinom polju viđene su vrlo zanimljive scene.

Zatim se još jednom pozdravlja Cristiano Ronaldo. Nakon izlaska iz igre dobio je ovacije, a publika je još jednom pokazala koliko ga cijeni kao nogometaša.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Ime Ronaldo odjekivalo je Bilinim poljima. Reagirao je džentlmenski i pozdravio navijače te ponovno dobio ovacije.

CR je večeras u Zenici "načeo" Bosnu i Hercegovinu. Postigao je dva pogotka u petoj i 20. minuti susreta.

Top Komentari

Brazuka
Bolesna nacija. Mnogo bolesna
5 2
senad035
Cuj navijaci polozili ispit...pa ovo je dzenaza od pocetka, sramota od navijaca
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi