Konačno je jasno zašto Ronaldo na sve načine želi da ga Manchester United otjera

Englezi otkrili istinu

Konačno je jasno zašto Ronaldo na sve načine želi da ga Manchester United otjera

Esmer Oštraković

Cristiano Ronaldo nalazi se jako blizu trenutka kada će Manchester United raskinuti ugovor sa njim, a sve zbog njegovog ponašanja u posljednje vrijeme.

Radio je razne stvari, od toga da je napustio utakmicu prije kraja, a čelnike Manchester Uniteda najviše je zabolio intervju koji je dao Piersu Morganu.

Tada je govorio mnogo loše o klubu, vlasniku, treneru, te je na kraju jasno da ga očekuje ogromna kazna, a kako stvari stoje to će biti raskid ugovora.

Iz Manchester Uniteda su za sada samo rekli da će poduzeti sve što treba, ali da još uvijek nisu donijeli konačnu odluku.

Ipak, engleski mediji prenijeli su razlog zbog kojeg Ronaldo toliko forsira da do januara postane slobodan igrač.

Radi se o transferu koji je, kako navode mediji iz Engleske, već dogovorio sa Toddom Boehlyjem, vlasnikom Chelseaja.

Oglasi

Boehly je i na ljeto pokušavao dovesti Ronalda u Chelsea, ali tadašnji trener ove ekipe, Thomas Tuchel, je bio protiv toga.

Kada je Tuchel dobio otkaz, smatralo se da je već nakon tog trenutka kada je odbio praktično dogovoren dolazak Ronalda, ovaj trener postao bivši i samo se čekao trenutak da bude smijenjen.

Naravno postoji mogućnost i da Manchester United namjerno ne dopsti Ronaldu odlazak, te da do kraja sezone sjedi na tribinama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

To bi bio veliki udarac za legendu kakva je Ronaldo, posebno od kluba koji ga je praktično lansirao u sami vrh nogometa.

Ostaje da vidimo kakve će odluke donijeti klub i Ronaldo, ali engleski mediji tvrde da Portugalac već ima dogovor sa vlasnikom Chelseaja.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi