Ahmedhodžić: Razočaran sam, ali kada bolje razmislim...

Nakon remija u Podgorici

Ahmedhodžić: Razočaran sam, ali kada bolje razmislim...

Haris Zilić

Defanzivac reprezentacije Bosne i Hercegovine Anel Ahmedhodžić nije krio razočarenje nakon remija u Crnoj Gori rezultatom 1:1.

Naš reprezentativac smatra da smo lagano primili gol, ali opet i ovaj bod ima neku pozitivnu stranu.

"Prvo poluvrijeme počeli smo dobro, bili smo dobri, a onda su Crnogorci dobili neki momentum i u finišu prvog poluvremena su bili bolji", rekao je Ahmedhodžić i dodao:

"Drugo poluvrijeme opet bolje otvorimo povedemo 0:1, onda izjednačene na 1:1, a možda je bio faul prije. Nismo trebali primiti taj gol, razočaran sam, ali opet kad razmislimo 1:1 u Crnoj Gori možda i nije tako loše. Prvi smo u grupi i sve je u našim rukama."

Top Komentari

Baboisback
Anele uvijek si medju najboljim. Kapa dole majstore.
11 0
EmirEmir111
Haha Anel brat prica kao Sejo Salihovic svojevremeno. Od tad vise nikad nije dao intervju na bosanskom jeziku hahaha
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi