Ahmedhodžić: Razočaran sam što je Pukki iz penala dao taj gol

Bh. štoper nakon meča u Helsinkiju

Ahmedhodžić: Razočaran sam što je Pukki iz penala dao taj gol

Endin Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine osvojila je bod protiv Finske na startu Lige nacija.

Zmajevi danas nisu blistali u Helsinkiju, ali je sreća ovaj put bila na našoj strani jer smo u posljednjim minutama utakmice postigli pogodak za 1:1.

Finska je povela u 45. minuti golom Pukkija iz penala, a junak našeg tima bio je Smail Prevljak koji je u trećoj minuti sudijske nadoknade zabio pogodak za konačnih 1:1 i bod našeg tima.

Nakon utakmice svoj komentar na meč dao je i defanzivac naše reprezentacije Anel Ahmedhodži.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Zaslužili smo da zadržimo nulu nazad, ne znam kakav je penal bio jer nisam vidio, ali mi je žao što smo tako primili go. Dobro smo se branili i pokazali da i u napadu možemo biti dobri, ali to sve sigurno može još dosta bolje", rekao je Ahmedhodžić i dodao.

"Razočaran sam što je Pukki iz penala dao taj gol. Hadžikadunić i ja dobro funkcionišemo nazad jer se znamo još iz djetinjstva".

Top Komentari

Hordas_00
Momak je budućnost
5 0
BHparola
Kako volim kako igra a jos mlad
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi