Na semaforu 95. minuta, Crnogorci zabijaju Izraelu gol za pobjedu, a onda totalna ludnica na terenu

Slavili sa 1:0 pogotkom Adžića

Na semaforu 95. minuta, Crnogorci zabijaju Izraelu gol za pobjedu, a onda totalna ludnica na terenu

E. Čaušević

Juniorska reprezentacija Crne Gore sinoć je u gostima pobijedila Izrael sa 1:0 u meču drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a odlučujući trenutak utakmice desio se u posljednjim sekundama kada je nastala totalna ludnica na terenu.

Crnogorci se nalaze u istoj grupi kao i reprezentacija Bosne i Hercegovine, ali naše komšije su bolje otvorile ovaj ciklus i nakon dvije odigrane utakmice nalaze se na drugoj poziciji na tabeli.

U prvom kolu selekcija Crne Gore poražena je od Norveške sa 2:1, ali sinoć je ovaj tim uspio da napravi sjajan rezultat i pobijedi Izrael sa 1:0 i to golom u 95. minuti utakmice.

Činilo se da u okršaju Izraela i Crne Gore neće biti golova, ali u posljednjim sekundama sudijske nadoknade Crnogorci su uspjeli da zabiju pogodak i dođu do prve pobjede u ovim kvalifikacijama.

Igrala se 95. minuta kada smo gledali veliku gužvu u kaznenom prostoru Izraela i nekoliko loših poteza Crnogoraca, te se činilo da od ozbiljnije šanse neće biti ništa.

Međutim, potom je lopta stigla na desnu stranu gdje je bo Vasilije Adžić koji postiže pogodak za vodstvo Crne Gore od 1:0 i totalnu ludnicu na terenu.

Oglasi

Igrači i stručni štab Crne Gore su od oduševljenja utrčali na teren i slavili ovaj pogodak kao da se igra finale Evropskog prvenstva što najbolje pokazuje koliko je našim komšijama ova pobjeda značila.

Pogodak Adžića protiv Izraela i veliko slavlje Crnogoraca možete POGLEDATI OVDJE.

Upravo u narednom kolu igrat će Crna Gora i reprezentacija BiH, a ovaj susret na rasporedu je već u utorak s počekom u 19 sati.

Nakon dva odigrana kola Norveška je prva na tabeli sa četiri boda, a zatim slijede Crna Gora i Izrael koji imaju po tri boda. Naša selekcija trenutno je posljednja sa jednim osvojenim bodom i bez šansi za odlaskom na EP.

Naš tim do boda je stigao jučer protiv Norveške u meču koji je završen rezultatom 2:2 iako su Norvežani imali ulogu favorita.

Inače, u ovim kvalifikacijama samo osvajanje prvog mjesta u grupi vodi na Evropsko prvenstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi